Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppasen Aadorp, oppassen 7610

Almelo, les principales villes

Ouders Almelo
Ouders Bornerbroek

op 17/09/21 : Ik zoek een oppas voor mijn zoontje van tegen die tijd 5 maanden.

op 09/07/21 : Wij zoeken voor onze zoon een oppas na school voor op de vrijdag en zo nodig een keer extra in overleg op een andere doordeweekse dag. Het zou fijn zijn als de oppas ook kleine huishoudelijke taken kan doen.

op 18/06/20 : Ik werk in de zorg en heb onregelmatige diensten. Ik zoek een betrouwbare opvang- oppas, die flexibele opvang bied.

op 15/04/19 : Voor 2 kinderen van 7 jaar en 3 jaar zoeken wij een verantwoordelijke kinderoppas. Het gaat om 2 a 3 (middag)dagen in de 2 weken. Voornamelijk op maandag, dinsdag en donderdag. Heel erg soms een keer op vrijdag. Structuur bieden in die week is hier erg belangrijk.

op 22/03/19 : Voor mijn kinderen zoek ik flexibele naschoolse opvang

op 12/03/19 : Per April heb ik een andere baan en daarbij diensten van zeven tot drie en van drie tot elf. Ik ben in principe alleen oppas nodig voor na schooltijd. Dat is op woensdag vanaf half een, op vrijdag vanaf twaalf uur, en overige dagen vanaf half drie. Ik heb wisselende diensten, dus geen week is hetzelfde, ik heb de ene week meer oppas nodig dan een andere week.

op 06/03/19 : Waar mogelijk oppas, enkele uren, voor de ochtenden vanaf 9 uur. De middag vanaf 12 uur. De avond vanaf 19 uur. Dit zijn voorbeelden van momenten die voor kunnen komen.

op 27/11/18 : Opvang voor 3 dgn per week
Marijke, zoekt parttime opvang in Hellendoorn 7447

op 24/07/18 : Ik zit in het eindstadium van een sollicitatie. Vrijdag (27 juli a.s.) hoor ik meer. Voor de maandag, woensdag en vrijdag is er al BSO geregeld bij een gastouder. Voorkeur gaat uit naar een gastouder die geregistreerd staat bij een gastouderbedrijf.

op 24/01/18 : Lieve oppas die zelf ervaring met kinderen heeft, duidelijke regels stelt, misschien af en toe gezellig een spelletje speelt en het geen bezwaar vindt dat er soms vriendinnetjes komen spelen. Graag ook iemand die voor t avondeten zorgt.

op 27/03/17 : Ik ben 12 januari jl geopereerd. Maar naar 2 weken zijn er complicaties opgetreden. Nu ben ik al een heel stuk aangesterkt maar heb nog wel veel pijn. maar ik mag nog niet tillen/beuren. Mijn man moet overdag werken en vertrekt smorgens om 06:45 en is weer thuis om 16:45 en van 06:45 heb ik dan iemand nodig voor mijn kinderen. Vooral voor de jongste..

op 15/02/17 : Ivm dat ik werk in de zorg en mijn vriend in een winkel hebben we elke week andere dagen vrij en oppas nodig. Vaak om het weekend op de zaterdag oppassen kan evt. ook voorkomen dat het in een maand elke zaterdag is.

op 28/12/16 : Wij zijn op zoek naar een oppas die af en toe bij gelegenheid bij ons wil op passen.

op 21/11/16 : Wij zijn op zoek naar een ervaren en betrouwbare niet rokende oppas die af en toe bij ons zou willen oppassen. Wij hebben een dochter van net 2 jaar en vanaf januari ook een baby. Oppasmomenten zijn met name een keer s avonds (zodat wij even ergens wat kunnen gaan eten). Mocht het goed bevallen wederzijds dan misschien ook wel eens overdag een paar uurtjes.

op 01/04/16 : Ik zoek een lieve, betrouwbare oppas voor mijn jongens van 1 en 3. De oudste hecht veel waarde aan structuur, regelmaat en een veilige omgeving waarin hij zichzelf kan zijn. De jongste is een echte grappenmaker en is altijd in voor avontuur.

op 27/02/16 : Wij zijn opzoek naar een oppas aan huis voor onze twee dochters (1 en 2, 5). Dit voor de de donderdagen van 7:30 tot +/- 17:00 uur. Het zou fijn zijn als naast het oppassen de oppas ook wat huishoudelijke klusjes zou willen doen zoals stofzuigen.

op 27/02/16 : Oppas aan huis, die het ook niet erg zou vinden om een keer de stofzuiger te pakken.

op 25/12/15 : tweekinderen van driejaar twee ochtenden brengen en halen naar peuterspeelzaal (ochtend), s middags opvang thuis, baby opvang gehele dag thuis
Imke, zoekt een part-time oppas in Enter 7468

op 15/09/15 : Mijn man is vrachtwagenchauffeur en ik werk als verpleegkundige in de psychiatrie! We hebben erg onregelmatige levens en willen onze kinderen wel graag stabiliteit geven! We zoeken iemand die er s ochtends vroeg kan zijn voor opstaan, aankleden en ontbijten en nadien de 1e naar school brengen! De 2e gaat ook dagdelen naar de peuterspeelzaal dus ook daar moet ze naar toe gebracht worden en opgehaald! Onze baby blijft gezellig thuis! Soms werk ik ook vanaf 14 u s middags tot s avonds 23u, mijn ...

op 12/09/15 : Creatief, geduldig, energiek, oplossingsgericht, ondersteunend, lief, zorgzaam

op 09/07/15 : Wij zoeken een lieve gastouder voor onze kinderen. Onze kinderen zijn 6 (meisje), 10 (jongen) en 12 (meisje) jaar oud. De oudste gaat komend schooljaar naar het voortgezet onderwijs, dus zij zal minder aanwezig zijn. Voor de jongste 2 kinderen zoeken we op maandag en donderdag naschoolse opvang bij ons thuis. Eventueel kunnen we een van beide dagen ruilen met de dinsdag.

op 09/09/14 : Ik zoek iemand die op ma en di de kinderen uit school haalt, eten kookt en alvast met ze eet en ze naar sport brengt/haalt