La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Top-oppas ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@top-oppas.com ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Neelam, zoekt parttime opvang in Almere stad 1300

op 10/02/22: Ik heb twee dochtertjes, 1 van 2, 5 jaar oud en de ander is 6 maandjes. Je hoeft geen flesjes te geven of te verschonen dat doe ik. Het is alleen de kinderen bezighouden als ik aan het werk ben. Ik ben thuis aan het werk. Ik zoek iemand die in de ochtend kan komen, dus om half 9 beginnen en om 12 uur klaar zijn van maandag t/m woensdag. Op tijd komen is een must! Mocht u interesse hebben, hoor ik het graag.

Resa Mae, biedt kinderopvang in Almere stad 1300

op 29/09/21: Hello, I would like to ask if you wil be available tomorrow to look after my kids. We really have an emergency. The kids has no school and I have to take my final exam for dtuch integration and my husband needs to sign a contract. At least for 2-3 hours or even less? My son who's 8 years old is quite small so he just looks like 6 yrs old. And would like to come over to our house in almere kruidenwijk? Please let me know. Kind regards, Resa

Anastasia, zoekt een part-time oppas - 1300 Almere stad

op 27/09/21: Wij zijn op zoek naar een oppas die kan helpen met het halen en brengen van onze dochter. In eerste instantie gaat het om school maar zal ook voorkomen dat het om de naschoolse activiteiten gaat. Verder zouden wij graag hulp willen bij de dagelijkse huishoudelijke taken.

Nicona, biedt part-time opvang in Almere stad 1300

op 15/09/21: Wij zijn een jong gezin met 2 kinderen en wij als ouders hebben twee fulltime banen. Wij zoeken een oppas die het niet erg vind om op twee actieve kinderen te letten, die ook heel lief zijn. Af en toe helpen met huiswerk is echt een must want de oudste zit in groep 7. Op de donderdag moeten de kinderen van school gehaald worden omdat wij rooster technisch dat niet voor mekaar krijgen. Verder zijn wij heel flexibel en heel aardig.

Sarita, zoekt een part-time oppas - 1300 Almere stad

op 05/10/19: Wegens werk zoek ik eigenlijk voor de zondag ochtend/begin middag een oppas. Dat is waar de voorkeur voor 2 zondagen in de maand naar uit gaat. Verder zou het fijn zijn nog 1 dagdeel te kunnen inplannen in de weken dat het niet op de zondag hoeft.

Maria, zoekt parttime opvang in Almere stad

op 12/07/16: Hi! we are a family of 4, my oldest is almost 4 and goes to school. So I need some help with the little one :) during the mornings (9am-1pm). If interested please contact me! thanks!

Almere, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: