Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppasen Almere Stad, oppassen 1300

Almere, les principales villes

Ouders Almere Buiten
Ouders Almere Haven
Zena, biedt kinderopvang in Almere stad

op 20/09/22 : Ik werk flexibel ik zoek daarom flexibel gastouder
Neelam, zoekt parttime opvang in Almere stad 1300

op 10/02/22 : Ik heb twee dochtertjes, 1 van 2, 5 jaar oud en de ander is 6 maandjes. Je hoeft geen flesjes te geven of te verschonen dat doe ik. Het is alleen de kinderen bezighouden als ik aan het werk ben. Ik ben thuis aan het werk. Ik zoek iemand die in de ochtend kan komen, dus om half 9 beginnen en om 12 uur klaar zijn van maandag t/m woensdag. Op tijd komen is een must! Mocht u interesse hebben, hoor ik het graag.

op 29/09/21 : Hello, I would like to ask if you wil be available tomorrow to look after my kids. We really have an emergency. The kids has no school and I have to take my final exam for dtuch integration and my husband needs to sign a contract. At least for 2-3 hours or even less? My son who's 8 years old is quite small so he just looks like 6 yrs old. And would like to come over to our house in almere kruidenwijk? Please let me know. Kind regards, Resa

op 27/09/21 : Wij zijn op zoek naar een oppas die kan helpen met het halen en brengen van onze dochter. In eerste instantie gaat het om school maar zal ook voorkomen dat het om de naschoolse activiteiten gaat. Verder zouden wij graag hulp willen bij de dagelijkse huishoudelijke taken.

op 15/09/21 : Wij zijn een jong gezin met 2 kinderen en wij als ouders hebben twee fulltime banen. Wij zoeken een oppas die het niet erg vind om op twee actieve kinderen te letten, die ook heel lief zijn. Af en toe helpen met huiswerk is echt een must want de oudste zit in groep 7. Op de donderdag moeten de kinderen van school gehaald worden omdat wij rooster technisch dat niet voor mekaar krijgen. Verder zijn wij heel flexibel en heel aardig.

op 27/07/21 : I am looking for a babysitter for my 6 years old son in Almere

op 05/07/21 : Wij zoeken vanwege mijn onregelmatige werk een flexibele oppas die voor onze meiden van 4 en 7 wilt zorgen na schooltijd en af en toe een dag in de vakantie.
Lilianne, zoekt parttime opvang - 1300 Almere stad

op 18/08/20 : Hoi, wij zijn op zoek naar een oppas voor minimaal 1x per week voor onze kinderen Jayden(3) en Cailey(5). We willen graag salsa dansen en soms een avondje uit. Pas jij bij ons gezin?

op 27/01/20 : Hi, I have an interview Thursday and 9am. I am looking for someone to take care of my 4 months old baby while I go for the interview.

op 05/10/19 : Wegens werk zoek ik eigenlijk voor de zondag ochtend/begin middag een oppas. Dat is waar de voorkeur voor 2 zondagen in de maand naar uit gaat. Verder zou het fijn zijn nog 1 dagdeel te kunnen inplannen in de weken dat het niet op de zondag hoeft.

op 18/02/19 : Wij zijn op zoek naar versterking van ons oppasteam voor ons dochtertje van 2 jaar. Ben jij doordeweeks beschikbaar?

op 11/01/19 : Wij zoeken een oppas voor onze 4 kinderen voor woensdag en donderdag die ze kan brengen en kan halen van en naar school een broodje in de middag eet van babys spelletjes knutselen houd

op 13/12/18 : Onze jongste van 7 heeft gedragsmatig het niveau van een 3 jarige en heeft daardoor kenmerken van autisme en heeft een veilige omgeving nodig.

op 09/11/18 : Wij hebben twee jongens van vier en bijna 7 jaar oud. We zijn opzoek naar een gastouder die op maandagmiddag naschool de kinderen kan opvangen. (Deze dag kan af en toe wisselen met de dinsdag) Op de donderdagavond zijn wij ook opzoek naar een gastouder aan huis. De tijden variëren vanaf vier tot tien of van half 6 tot tien/elf uur. We zijn echt opzoek naar een betrouwbare oppas waar wij als ouders maar ook onze jongens op kunnen bouwen. Mocht u interesse hebben, dan komen wij graag...

op 17/09/18 : Wij zoeken een flexibele, lieve, ervaren en zorgvuldige oppas die vooral op onze tweeling van 4 kan oppassen. (Wij hebben ook een zoon van 11, maar hij blijft meestal bezig met lezen of spelen of tv kijken in zijn kamer). Onze tweeling is relatief rustig, ze spelen in de woonkamer met speelgoed, tekenen en kijken naar kinderprogrammas, de oppas zou soms moeten verschonen en op de afgesproken tijden fruit of sap of een hapje geven. Verder zal ze dus gewoon bij de tweeling in de woonkamer blij...

op 13/04/18 : Wij zijn op zoek naar een leuke en betrouwbare oppas voor onze twee dochters.

op 07/03/18 : Oppas voor mijn zoon
Stefan, biedt kinderopvang - 1300 Almere stad

op 07/12/17 : Wij zoeken incidenteel een oppas voor ons zoontje Teije (geboren 23 juli 2016)

op 14/06/17 : My children are easy to babysit as they are exposed to other people and are not shy

op 31/01/17 : Hallo, Mijn naam is Ramona en ben moeder van 4 lieve kinderen in de leeftijd van 11-6-4-2 Ik ben alleenstaand omdat mijn man in het buitenland werkt. Ik ben op zoek naar een oproep oppas die dus alleen oppast als dat nodig is. Op dit moment sport ik 3 keer in de week dus ben op zoek naar iemand die 3 maanden lang 3 keer in de week in de avond rond 19:30 kan oppassen tot 21:30. Ik run mijn eigen webshop dus heb heel vaak afspraken door de weeks in de ochtend of middag uren. Ben je minima...

op 25/08/16 : Ik zoek een gezellige oppas voor incidentele avonduurtjes en /of ik het weekend. Groetjes Do
Maria, zoekt parttime opvang in Almere stad

op 12/07/16 : Hi! we are a family of 4, my oldest is almost 4 and goes to school. So I need some help with the little one :) during the mornings (9am-1pm). If interested please contact me! thanks!
Maria, biedt part-time opvang in Almere stad

op 06/04/16 : English speaker

op 13/03/16 : Alleen staande ouder. Werk onregelmatig hele dag door.

op 27/01/16 : Ik zoek een oppas voor mijn dochter cassidy . Cassidy is 7 jaar en zit in groep 3. Na schooltijd gaat ze naar de naschoolse opvang. De bso heeft twee locaties 1 keer in de week op de woensdag, gaan ze naar De tweede locatie. Zelf werk ik parttime ik heb elke maand een ander rooster. Ik zoek een oppas die op de maandag cassidy van de bso ophaalt en naar zwemles brengt. tijden ( zwemles ) van 17:00 uur tot en met 18:00 uur. Cassidy zwemt nu voor haar (B) diploma, bij de vrijbuiter. Verder in de...

op 28/12/15 : nabij Filmwijk-zuid
Annick, zoekt een gastouder in Almere stad

op 22/08/15 : We zijn opzoek naar een flexibele gastouder die ons dochtertje van 2 maanden en ons zoontje van 5 jaar kan opvangen. Zoontje zit in muziekwijk op school en zal soms dan ook van school opgehaald moeten worden.

op 23/01/15 : Ik zoek een oppas voor 1-2 dagen in de week voor mijn dochter van 9 maanden (geboren in april 2014). We zoeken iemand die ervaren en betrouwbaar is en in Almere woont. Je kunt me een bericht sturen om de details van het werk te bespreken. De babysitter moet een vrouw zijn. Ze moet ook Engels spreken.