Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppasen Haarlemmerliede, oppassen 2065

Haarlemmerliede en Spaarnwoude, les principales villes

Deborah, zoekt een part-time oppas - 2160 Lisse

op 21/02/22 : Ik ben op zoek naar een niet rokende rustige , vriendelijke, geduldige creatieve oppas die ervaring heeft met oppassen op kinderen rond de 2 jaar. Woon je in Lisse en ben je op donderdag beschikbaar neem dan snel contact met ons op. Een vog is wenselijk maar niet verplicht. ben je donderdag ochtend, middag en avond beschikbaar , dan horen wij graag van jou groet Deborah
Deborah, biedt part-time opvang - 2160 Lisse

op 21/02/22 : Hoi Ik ben op zoek naar een niet rokende oppas voor mijn kleindochter van 2 jaar. Ze woont in Lisse voor de donderdag. Ochtend, middag en avond. We zijn op zoek naar een vriendelijke geduldige creatieve oppas. VOG is fijn, niet verplicht.

op 03/12/21 : Gastouder gezocht voor 3 dagen

op 18/10/21 : 2 kinderen hele dag, 1 gaat naar de basisschool welke gebracht en opgehaald dient te worden.

op 02/04/21 : Hallo! Wij zijn een gezellig en ondernemend gezin met een dochter van 1 jaar oud en een tweede op komst. We zijn opzoek naar een liefdevolle oppas, die: 👶Minimaal 2 jaar ervaring heeft met kleine kinderen; ✨Vloeiend Nederlands spreekt (en boekjes voor wil lezen); 👨‍👩‍👧 Open staat voor lichte huishoudelijke taken (koken, vaatwasser inruimen, was); 🕰️ Beschikbaar is op vaste dagen en zo nu en dan een extra avondje op kan passen (in overleg) ; 🏆 En een pedagogische opleidi...
Annamaria, zoekt een oppas - 2114 Vogelenzang

op 14/12/19 : we zijn op zoek naar een vriendelijke en creatieve persoon om te helpen met onze tweelingjongens. we gaan graag op uitstapjes zoals musea, theater, parken. het is lastig voor mij (moeder) om het helemaal alleen te doen. je hoeft niet alleen voor de jongens te zorgen, maar help me met hun dag om het met plezier en spel te vullen.
Susanne, biedt part-time opvang - 2803 Bloemendaal

op 28/11/18 : er zijn voor de kinderen jongste naar overveen brengen (fiets 10 min of auto 5) voor piano les eten maken was vouwen en strijken 2 middagen maandag en vrijdag

op 27/10/17 : Hoi, wij zijn op zoek naar een oppas die zo af en toe bij ons kan oppassen op onze zoon van 1, 5 en dochter van 5, 5 jaar. Heb je ervaring met het avond ritueel? En vind je het leuk om op te passen? Neem dan contact met ons op!

op 27/08/17 : Hallo! We zoeken een oppas in Lisse dat kan ons helpen twee of drie keer per week. De ingangdatum is 1 september. We zou graag dat zij Engels ook kan parten.

op 19/01/17 : Doordeweekse avonden of in het weekend

op 12/12/16 : Wij zoeken een oppas voor maandag, dinsdag en donderdag voor drie kinderen (6, 8, 11). Na schooltijd in Bloemendaal, aan huis. Vanaf eind maart 2017.
Sacha, zoekt een part-time oppas in Driehuis 1985

op 26/11/16 : Je haalt de kinderen uit school, regelt het afspreken van de kinderen met vriendinnetjes. De hond moet worden uitgelaten, bos is achter het huis. Als de kinderen thuis zijn is het leuk om te knutselen met ze of spelletjes te spelen. De tv mag pas om half vijf aan. De oudste dochter heeft wel eens huiswerk (groep6) wat begeleid moet worden.

op 17/06/15 : ophalen uit school van drie kinderen, thuis oppassen tot ouders uit werk zijn

op 16/06/15 : Wij zijn een jong gezin met 3 kleine jongens van 1, 5 , 3 en 4 jaar. en een hond. Wij zijn op zoek naar een lieve, betrouwbare oppas die op dinsdag, woensdag en donderdag de hele dag deze mannetjes kan verzorgen, en leuke dingen mee kan gaan doen. en natuurlijk de oudste brengen en halen van en naar school. Meer informatie en overleg graag via een mail.