La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Top-oppas ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@top-oppas.com ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Jurriaan, zoekt een au pair

op 30/04/24: Oppas in de even weken vanaf 14:00 tot 18:00 uur op ma; do en vr. Eventueel ook een keer in de avond als ik een vergadering heb. Het gaat om twee broertje van 9 en 10 jaar. Houden van gamen maar ook zeker van voetballen en in de zomer lekker zwemmen in de Wiel.

Dilsah En Nazim, biedt part-time opvang

op 25/03/24: Wij zijn Dilsah en Nazim. Wij wonen in Schoonhoven met onze zon Atlas. Atlas is 3, 5 jaar. Hij is vrolijk en cooperative. Hij vinden spelen leuk. Wij willen voor Atlas om me te spelen en leuke activities te doen.

Marita, zoekt parttime opvang

op 04/02/24: Voor mijn zoontje van 5 jaar zoek ik een oppas die op maandag en vrijdag voor school (vanaf 7.30u) op hem wil passen en hem naar school wil brengen (school begint om 8.30u).

Martina, biedt part-time opvang in Woerden

op 14/11/23: Hallo, Ik ben opzoek voor oppas aan thuis voor 2 meiden, op dinsdag is er wel een tennisles (5 minutes op de fiets). Het zou ook kunnen volgende jaar dat ik een behoefte heb aan iemand die ook kunnen logeren voor 2-3 dagen terwijl ik weg ben op zakenreis, maar dat komt pas later.

Karien, zoekt parttime opvang

op 08/11/23: Wij zijn de Coetzers. Wij komen uit Zuid-Afrika. Wij wonen sinds 2 jaar in Nederland. Leroux(6) en Alana(3) zijn heel lief voor elkaar en houden van dieren. We hebben een kat, Bingo.

Iris, zoekt een oppas in Gouda

op 30/06/23: We hebben zo nu en dan s avonds plannen. We zoeken iemand die op ons zoontje van 10 maanden kan passen een paar uurtjes.

Patricia, zoekt een gastouder in Lopikerkapel 3412

op 05/10/22: Hoi! Wij zijn Martijn, Patricia, Evi en Bor. Evi is 5 en gaat naar school en Bor is 2 jaar. Wij zoeken opvang voor maandag, dinsdag en donderdag, waar Evi dan uit school gehaald moet worden en de hele dag voor Bor.

Małgorzata, zoekt een part-time oppas in Houten

op 28/08/22: Ik ben ben Gosia . We hebben 1 kind Meisje, 4 . Ik ben op zoek naar een oppas die 4 dagen per week beschikbaar is vanaf vanaf 14;30 tot 17:15 ( tijdelijke Na school opvang , ik ga mijn dochter zelf ophalen ) heeft u mss plek ? Groetjes 😊

Thomas, zoekt een gastouder - 3417 Montfoort

op 12/04/22: Hallo, Wij zijn Thomas, Ilse en Indy. Binnenkort verhuizen wij uit het vertrouwde Utrecht richting Montfoort. Een nieuw hoofdstuk voor ons gezin. Wij zoeken een gastouder die onze lieve dochter een aantal dagen per week kan opvangen. Ilse werkt in de zorg als verpleegkundige en heeft daarom wisselende diensten. Wij hebben hele fijne ervaringen met gastouders en willen dit graag doorzetten in Montfoort. Wij weten vaak twee maanden van te voren wat Ilse haar diensten zijn en zouden dan graag de...

Kitty, zoekt een oppas - 3981 Bunnik

op 13/03/22: We zoeken een gezellige oppas die het leuk vindt om met onze twee zoons van 8 en 9 te zijn, te lachen, te kletsen, te spelen en soms ook scheidsrechteren, zodat wij zo afentoe samen iets leuks kunnen doen in de avond of weekend.

Yasmin, zoekt parttime opvang - 3430 Nieuwegein

op 09/03/22: Mijn naam is Yasmin, ik woon samen met mijn zoontje Hayden van 4 jaar in Nieuwegein. Ik werk in de verpleging en ben dus al 6:30 in de ochtend van huis om naar mijn werk te rijden. Ik zoek een lieve zorgzame oppas die mijn zoontje Hayden naar school kan brengen en evt. Een dag op kan halen van school. Hayden is een sociale spontane jongen. Hij leert en speelt graag. Ben jij de gene waar wij naar zoeken? Ik hoor graag van je

Lopik, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: