La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Top-oppas ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@top-oppas.com ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Paulien, zoekt een part-time oppas - 9244 Beetsterzwaag (beetstersweach)

op 24/06/24: Hoi! Ik zoek voor mijn twee kinderen, Wende en Tijn, een oppasmeisje! Om 12.15 uur uit school halen op de woensdagen, tot ongeveer een uur of 16/17 uur. Ze maken ook wel speelafspraakjes, dit kan gewoon doorgaan. Ik zou het heel fijn vinden wanneer er een vast iemand voor ze is. Tijn is 5 en Wende 7! Ik woon met ze in.Beetsterzwaag. Kom jij gezellig helpen? Groetjes, Paulien

John, zoekt parttime opvang

op 29/03/24: Een enthousiaste en betrouwbare oppas voor onze drie kinderen van 7, 9, en 11 jaar oud. We zijn op zoek naar iemand die vanaf nu ons gezin kan ondersteunen op vaste basis elke woensdagmiddag, met de mogelijkheid voor extra dagen bij speciale gelegenheden. Idealiter ben je creatief, energiek, en heb je een hart voor kinderen.

Dilyana, zoekt een part-time oppas

op 21/03/24: Wij zoeken een oppas voor onze 3 kinderen. Het gaat om 1 à 3 dagen per week. Onze voorkeur dagen zijn maandag en donderdag, maar andere opties zijn bespreekbaar. 2 van de kinderen gaan naar school. 's Ochtends is dus alleen de jongste thuis. In de middag moeten de andere opgehaald worden. De school is op loopafstand. Wij vragen de oppas om ons te helpen met het dagelijkse huishouden en de avondeten.

Peter, zoekt een gastouder

op 23/02/24: Ik ben voor mijn 2 kinderen een oppas aan huis nodig van voorschool tot na school en soms ook in de avonduren

Shamaila-isadora, biedt part-time opvang in Wolvega 8471

op 06/12/23: Ha leuke Oppas/Nanny, Wij zijn een gezin van 3 bestaande uit vader, moeder en onze dochter Zinda van 9 jaar oud. Wij wonen nu nog in de Randstad maar gaan in het nieuwe jaar eind februari verhuizen naar Wolvega, Friesland. Een hele stap en vooral voor Zinda. Voor onze dochter zoeken we op de maandag, dinsdag en donderdagmiddag een vaste oppas/nanny. Het gaat er dan om dat Zinda uit school wordt gehaald. Wanneer ze huiswerk heeft samen hier voor gaan zitten en anders wat andere leuke din...

Annelie, biedt kinderopvang

op 28/09/23: Ik ben op zoek naar iemand die het leuk vind om af en toe op te passen (meestal avonden) op ons zoontje. Hij is 6 maanden, heel vrolijk en energiek, maar slaapt (over het algemeen) heel goed vanaf een uur of 20.00 uur. Het echte oppassen in de avonden bestaat dus vooral uit lekker Netflixen op de bank en knuffelen met onze 2 katten :)

Michel, zoekt een part-time oppas

op 26/07/23: Wij zijn een gezin van 4 Vader Michel Moeder Ineke Oudste dochter van 10 Senne Jongste dochter van 7 Leanne Onze jongste dochter heeft autisme Door het aannemen van een nieuwe baan van vader en moeder zijn wij oppas nodig aan huis voor onze twee dochters Ik (vader) moet om half 5 ‘s middags op mijn werk in Heerenveen zijn en Ineke is dan tussen half 6 en half 7 weer thuis Ineke werkt 3 á 4 dagen in de week en ik 5 Het zou mooi zijn als er ook voor het eten gezorgd kan worden, ik h...

Sinthia, zoekt een gastouder in Tijnje

op 07/06/23: En lief vrouw die veel aandacht kan geven Joshua is best wel een kindje die veel aandacht van je vraag en vertrouwelijk vind best belangrijk Joshua neemt wel beetje de tijd van je en hij vind best belangrijk ook om je goed te leren kennen rustig vind iedereen wel heel leuk allen hij merkt wel wie goed voor hem is of niet om het zo even uit telegen.

Jantina, zoekt een part-time oppas in Marum 9363

op 27/08/21: Wij zijn een gezin met 3 jonge kinderen. 1 meisje van 5 jaar, 1 meisje van 2 jaar en 1 jongen van 11 maanden. Wij zoeken vooral een oppas voor de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Dagen wisselen en zijn 2 tot 3 dagen per week. En dan zijn de tijden vooral van 15.45 tot 17.15. En ze kunnen voorkomen van 15.45 tot 20.30 dit is afhankelijk van de werkzaamheden van mijn man. Wij zoeken met spoed en je zou volgende week al kunnen starten.

Charissa, zoekt een gastouder in Heerenveen 8440

op 18/05/21: Wij zoeken een flexiebele oppas voor ons zoontje. Dit omdat wij beide onregelmatig werken. De ene week is dus niet het zelfde als de andere week. En zal het qua tijden en dagen ook wel verschillen.

Joke, zoekt een part-time oppas in De wilp

op 21/11/19: Ik zoek voor de Di. Wo. Do en misschien in de nabije toekomst de ma ochtenden van 7.00 tm 8.30 en bij margedagen.. Ziekte van de kinderen en schoolvakanties.. Oppas.. Mijn dochter van 6 jaar moet nog naar school gebracht worden.. Zoon van 9 fietst zelf heen...

Simon, zoekt een part-time oppas - 9245 Nij beets

op 18/11/19: Wij zoeken een oppas aan huis voor 2 energieke kinderen. Positief en geduldig. Ook huishoudelijke taken als stofzuigen, dweilen, was en evt koken. Deels.kan dit voordat je de kinderen van school haalt zodat er dan meer aandacht voor hen is.

Alma, zoekt een oppas in Marum

op 23/01/19: Incidentele oppasser gezocht voor avonden en soms overdag. Bijvoorbeeld as woensdag 30 januari in de ochtend.

Alma, biedt kinderopvang - 9363 Marum

op 23/01/19: Voor onze jongens zijn we zo nu en dan op zoek naar oppas. Bijvoorbeeld volgende week woensdag ochtend (30 januari). Overdag komt bijna nooit voor meeste uren zijn in de avond (zaterdag)

Heerenveen, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: