Votre navigateur n'est pas à jour. Top-oppas peut ne pas fonctionner correctement. Mettez à jour svp votre navigateur svp 😊

La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Top-oppas ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@top-oppas.com ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Fenna, zoekt een part-time oppas - 5667 Geldrop

op 03/05/24: Oudste zoon (lief ondeugend knuffel kont super actief) hebben we helaas geen bso voor kunnen vinden tot nu toe. Hij loopt iets achter in zijn ontwikkeling en gaat daardoor nu die 6 is naar een basisschool. De van der puttschool in geldrop. Het gaat om de donderdag en vrijdag voor en na school. En de tijden zouden dan donderdag van 6.45 tot 8.30 en dan van 15.00 tot17.00 en op vrijdag 6.45 tot 8.30 en dan van 12.45 tot 17.00 Mocht je alleen naschoolse opvang kunnen bieden laat het ons ook we...

Yvette, zoekt een gastouder

op 11/03/24: in verband met oppas problemen zoek ik een structurele oppas voor in ieder geval de maandag. Bij voorkeur breng ik mijn kinderen naar 1 locatie, waardoor de donderdag ook wenselijk is.

Michelle, zoekt parttime opvang

op 01/02/24: wij, gezin van 5 met bijna drie mooie meiden, zijn op zoek naar een oppasmoeder in huis voor minimaal twee dagen per week.

Amanda, zoekt parttime opvang

op 14/01/24: Kleine maand van bijna 7 maanden. Opzoek naar iemand die aan huis wilt komen om op donderdag of vrijdag enkele uurtjes op te passen tot juli 2024.

Linda, zoekt parttime opvang

op 18/12/23: We hebben voor de jongste geen bso kunnen regelen. Daarom denken we erover een vaste oppas aan huis te regelen voor onze 4 kinderen. Het gaat om de dinsdag, woensdag en donderdagmiddag. Fijn als deze persoon het oke vindt om evt. Speelafspraken te regelen voor deze dagen, dat is echter geen must. Evt. Koken, klein huishoudelijk werk zou ook fijn zijn, geen must. Kids hebben prioriteit.

Maxime, biedt part-time opvang

op 23/10/23: Hallo, voor onze 2 dochters (2 & 0 jaar) ben ik op zoek naar een vaste oppas bij ons thuis voor 2 dagen per week: dinsdag & donderdag, van ongeveer 08:30 tot 17:00u. Wij wonen in Veldhoven (Oerle). Mocht je dit leuk lijken, dan hoor ik het graag!

Sabah, zoekt parttime opvang

op 07/09/23: Een leuke, lieve zorgzame oppas voor onze kinderen van 6, 8 en 9 maanden oud. Je zou ze van school halen, leuke dingen doen thuis. Het zou tot een uurtje of 18/1830 zijn.

Luna, biedt kinderopvang in Dommelen

op 29/08/23: Ik zoek al heel lang werk oppas of in een supermarkt vakken vullen, ik kwam deze site tegen en het leek me wel een goede site. Ik heb het liefst dat het dichtbij mijn huis is.

Ms, zoekt een oppas

op 19/07/23: My little girl is full of energy, with a desire of play all day

S., zoekt parttime opvang in Son

op 18/04/23: Hello, we are looking for a Nanny who will pick up our daughter (8 years old) from school every Tuesday and Wednesday and look after her until dinner time (Tuesday / Wednesday, exact times negotiable). She is a cheerful girl who likes painting, singing, reading, skating and stilting. We are looking for a lovely nanny who also has previous childcare experience and enjoys spending time with primary school aged children. If you are interested, just let us know for example to arrange a meeting ...

Fenna, zoekt een gastouder in Geldrop

op 22/10/22: Ik werk zelf onregelmatig en zoek een oppas of gastouder. Flexibel zou het fijnste zijn maar voor vaste dagen is ook goed. Het gaat om de woensdag donderdag en vrijdag.

Romy, biedt part-time opvang in Elsendorp 5424

op 18/10/22: Ik ga vanaf sept 2023 een opleiding in deze doen. Waardoor ik onregelmatige diensten zal draaien en iedere week weer anders kan zijn ben ik opzoek naar een gastouder die flexibel opvang bied. Hoofdzakelijk voorschool en me dochter naar school kan brengen. En wanneer nodig uit schoolkan halen.

Familie, biedt kinderopvang - 5595 Leende

op 10/10/22: Hallo, we zoeken voor onze 2 jarige dochter incidenteel oppas. Wij wonen sinds kort in Leende en willen graag de omgeving leren kennen. Dan is het fijn dat we af en toe oppas hebben, zodat we erop uit kunnen. Onze dochter zou het leuk vinden als je met haar wilt knutselen of spelen, bijvoorbeeld op een zondag ochtend. Als we een keer een avond op pad willen, zou het fijn zijn als je met onze dochter wilt eten en haar op bed kunt leggen. Ze slaapt goed, normaal gesproken heb je daarna een ...

Dennis, zoekt een oppas - 5460 Veghel

op 04/05/22: Wij zoeken geregeld een oppas voor in de avonduren doordeweeks. Ik werk zelf namelijk in het buitenland, en mijn vriendin heeft geregeld vergaderingen, danwel sociale verplichtingen in de avonduren. Onze 2 zoontjes zijn 9 en 11jr oud.

Marita, zoekt parttime opvang in Gemert 5422

op 15/04/22: Oppas gezocht voor onze 3 kinderen. Vanaf 16;00 uur op zaterdag en of zondag en op vrijdag vanaf 17:00 uur. Eerste periode tot 22;00 uur. Het is per weekend 1 of soms 2 dagen nodig

Alice, zoekt een gastouder in Best 5681

op 05/03/22: Good morning, I am writing as I will soon have a baby boy. Around September I will start working again and I am looking for a gastouder especially for tuesday and wednesday (and possibly Friday). Bedankt! Alice

Manouk, zoekt een gastouder in Veghel 5461

op 25/01/22: Voor ons kind (wordt geboren eind augustus 2022) zoeken wij een gastouder die wekelijks op maandag en woensdag klaar staat voor onze kleine spruit en om de week op vrijdagochtend.

Rym, zoekt een gastouder in Geldrop 5664

op 24/11/21: Wij zijn Rym en José, ouders van Nael (twee) en Sammi (nul). We zijn op zoek naar een oppas in Geldrop voor de aankomende vier weken, de dagen waar wij oppas nodig hebben zijn de dinsdagen, woensdagen en vrijdagen, , de hele dag. Wij horen grrag van je of je geinteresserd bent. Groetjes! Rym & Jose

Jasper, zoekt parttime opvang in Waalre

op 20/10/21: Uit school halen om 14.45 Spelen / chillen / met vriendjes afspreken Eten koken voor kinderen en ouders Tot 18 uur Bonus als flexibel beschikbaar voor af en toe een extra dag Bonus als meer beschikbaar tijdens schoolvakanties

Geldrop-Mierlo, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: