Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppasen Oosterhout, oppassen 4900

Oosterhout, les principales villes

Ouders Dorst
Ouders Oosteind

op 14/02/22 : Ik ben opzoek naar een goede gastouder die mijn 2 kinderen 3 dagen in de week opvangt. Met spoed gezocht vanaf volgende week dinsdag 22 februari. Tijden vanaf 8.00 uur tot 18.30 uur. Op dinsdag woensdag en donderdag.

op 28/09/21 : Lief, vriendelijk goed met pubers om kunnen gaan en van katten houden.

op 18/11/20 : Ik zoek op maandag en vrijdagmiddag na school ( 14.15 - 18 uur) een oppas die mijn zoon van school haalt en dat hij bij hem/haar kan verblijven. Ik zoek iemand die alleen op hem past die middagen en niet op andere kinderen.

op 01/09/20 : Graag willen ik en mijn vrouw wat meer tijd met elkaar doorbrengen zonder de kinderen. Vandaar dat wij 2 of 3 per maand een avond in de week een oppas zoeken.

op 15/08/20 : Een leuke spontane meid die van aanpakken en entertainen weet! Die de kinderen een leuke dag bezorgd terwijl wij werken.

op 30/07/20 : Oppassen, huishoudelijke taken en koken. Het is vooral van belang dat je een klik hebt met zowel de kids als met ons ouders. Hoor graag van je.

op 19/03/19 : Ik zoek een oppas voor mijn zoontje op de vrijdag, die hem kan ophalen om half een, en ik zal hem rond half drie kunnen ophalen.

op 02/01/19 : We zoeken een oppas die graag actief met de kinderen speelt/knutselt/voorleest. Brengen en ophalen van zoon naar/van basisschool (op loopafstand) hoort erbij. 2 hele dagen per week op maandag en donderdag.

op 15/10/18 : Wij verhuizen in januari naar Oosterhout en zijn op zoek naar een oppas of gastouder aan huis voor de vrijdag, ongeveer van 9-18u. Onze jongste van bijna 3 jaar is de hele dag thuis, de middelste van 5 jaar om de week de hele dag en de oudste van 7 jaar moet om half 4 opgehaald worden uit school.

op 12/10/18 : Wij wonen in het centrum van Oosterhout en zijn op zoek naar een betrouwbare oppas die liefdevol met onze twee jongens (4 en 6 jaar) omgaat en daarnaast huishoudelijke werkzaamheden verricht. Enige flexibiliteit en ervaring in de kinderopvang zijn een pré.
Amanda, zoekt kinderopvang in Oosterhout

op 21/01/18 : wij zoeken oppas voor de donderdag en vrijdag de hele dag voor onze 2 zoons van 2jaar en 9jaar. Mijn zoon van 9 moet ook naar school gebracht worden en van school gehaald worden Wij moeten vaak al om half 7 thuis vertrekken. dus de kinderen moeten smorgens aangekleed worden en eten krijgen. We zijn tussen 17.30 en 19.00 thuis van het werk. Dus zou het ook fijn zijn als er voor ze gekookt word. In bed leggen doen we dan zelf. We hebben ook een hond.

op 16/01/18 : Wij zoeken een spontane, lieve betrouwbare jongedame die het leuk zou vinden om bij ons incidenteel op te komen passen als wij een keer een etentje of feestje oid hebben. Wij zijn een gezin met twee jonge zoontjes van 1 en 5 jaar die dol zijn op spelen en ravotten. Het zou leuk zijn als de dame in kwestie ook echt met de kindjes wil spelen en interactie met ze zoekt. Fijn zou het zijn als ze zelf in het bezit is van een rijbewijs en een EHBO diploma voor het geval dat en enige jaren ervari...

op 30/12/17 : oppas zodat ik savonds kan sporten, of af en toe om uit eten te gaan oid.
Tugba, biedt kinderopvang in Oosterhout 4907

op 16/11/17 : Hallo! Ik ben op zoek naar een lieve oppas die mij wilt ondersteunen met mijn kinderen. Ik ben alleenstaande moeder van 2 en ik werk 32 uur. Zo nu en dan komt het voor dat ze ziek zijn, daarom ben ik opzoek naar een lieve zorgzame oppas. Mijn oudste dochter is 9 jaar en mijn jongste zoon is net 4 jaar.

op 05/07/17 : Maandag tot en met vrijdag 2 kinderen naar 2 verschillende scholen brengen en ook weer ophalen. Ook de woensdagmiddag opvangen. Opvang bij mij thuis.

op 23/03/16 : Beste oppas, Mijn naam is Sofie en mijn vriend heeft uit een vorige relatie 2 kinderen. Nou zijn we bezig met co-ouderschap. Maar ik studeer en mijn vriend moet voor zijn werk half 6 de deur uit. Nou wij we dus opzoek naar een super oppas of gastouder die bij ons thuis rond half 8 met de kindjes zou kunnen ontbijten en ze naar en vanaf school zou kunnen halen de kindjes zitten in Breda op school dus eigen vervoer is wel belangrijk. Lijkt je ons een leuk gezin om op te passen stuur dan ...
Rosseti, zoekt een au pair in Oosterhout

op 24/08/15 : Ik ben dringend op zoek naar een oppas , zelf studeer ik in Rotterdam en ik heb iemand nodig die mijn zoontje op haalt en weg brengt in de ochtend na school , en natuurlijk wat leuke dingen samen doen .