La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Top-oppas ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@top-oppas.com ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Angelique, biedt part-time opvang in Rotterdam

op 05/02/22: Ik zoek voor Mijn zoontje van 7 jaar oppas. Het zou dan gaan van 7 uur ( ochtend tot schooltijd, )dus dat hij naar school word gebracht. ( ik werk in de zorg) De dagen zijn dinsdag woensdag en donderdag. En om het weekend van 7 tot 12 a 13 uur. Ik ben woonachtend in hoogvliet vlak bij tussenwater.

Madina, biedt kinderopvang in Rotterdam 3090

op 30/11/21: Hi, ben je toevallig deze donderdag beschikbaar om op te passen voor ons dochter (10 maanden)? Het is een last minute verzoek en zou ons enorm helpen. Van 08:00 tot 16:00, we wonen in Oude Noorden. Als je kan, laat het ons weten! Alvast bedankt. Mvg, Madina

Kim, biedt part-time opvang in Rotterdam 3090

op 20/10/21: Hoi, mijn naam is Kim. Ik ben moeder van 2 jongens, wonend in Hillegersberg. Ik ben op zoek naar een leuke, creatieve en inspirerende oppas die na school en in de vakanties met mijn kinderen leuke dingen kan doen.

Evelien, zoekt een oppas - 3090 Rotterdam

op 14/08/21: Ik zoek een oppas voor onze zoon van 10 maanden. Liefst een vaste oppas die we bij meerdere occassions kunnen vragen. Bij voorkeur iemand die ervaring heeft met baby’s/dreumes. Minimaal 16 jaar.

Julie, zoekt een gastouder in Rotterdam

op 03/08/21: Mijn naam is Julie, ik ben de moeder van Nour, een baby van 5 maanden. Ik zoek een gaastouder want volgende maand ga ik weer aan het werk. Ik weet nog niet op welke dagen ik ga werken (ik werk at de kunstschool) maar ik zoek iemand voor drie of vier dagen per week. Ik vind het belangrijk dat je gevaccineerd bent. Marokkaans Arabisch spreken is een pluspunt :-) Hartelijk Groeten en tot snel!

Marta, zoekt een gastouder - 3090 Rotterdam

op 14/07/21: We zijn opzoek naar een gastouder vanaf Juni 2021. Onzde dochtertje Jeanne wordt geboren in November. Vanaf December verhuizen we naar Ommord. We gaan allebei vijf dagen per week werken, dus we hebben een full week opvang nodig (wel flexibel).

Marilou, zoekt een gastouder in Rotterdam

op 05/10/15: Ik wil oppas voor mijn twee kinderen. Ik ga 3 keer per week naar mijn stage plaats. Ik start om 7:00 en moet vetrekken rond 6:30 en ben klaar om 15:00 en ben terug rond 15:30. Dagen varieren af en toe met stage alleen dinsdag heb ik geen stage. Dat staat vast. Ik wil iemand die vriendelijk is en dat dingen kan leren aan mijn kinderen. Geen onderwijs of zo maar liedjes tellen etc.

Rotterdam, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: