Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppasen Schiedam, oppassen 3115

Schiedam, les principales villes

op 27/05/21 : Een leuke oppas voor mijn zoontje zodat ik met een gerust hard kan gaan werken

op 04/03/21 : We zoeken een oppas/ gastouder aan huis voor iedere vrijdagmiddag (met uitzondering van de schoolvakanties). Voor onze dochter van 3 jaar oud. De oppastijden zijn van 13u -17u(af te stemmen met jouw beschikbaarheid).

op 30/08/19 : Ik zoek een gastouder die mijn kinderen ma di woe kan opvangen voor de na schoolse opvang en de vakantie

op 17/04/19 : Wij zijn een gezin van 5 met drie meiden als kinderen waarvan de jongste twee een tweeling zijn. Onze huidige gastouder gaat verhuizen naar Breda waardoor ze haar diensten niet meer kan aanbieden. We zijn erg flexibel en kunnen rekening houden met de voorkeuren van de gastouder. Wij zijn op zoek naar een gastouder bij ons thuis.
Paulina, zoekt een gastouder in Schiedam

op 21/01/19 : Szukam ciepłej i odpowiedzialnej opiekunki która zajmie się moim synkiem.

op 31/05/18 : Ik ben opzoek naar een betrouwbare oppas voor mijn 3 kinderen. gezien ik in de zorg werk, heb ik iemand die volgens mijn rooster op mijn kinderen kan passen en zo nodig ook blijven slapen

op 31/05/18 : Hallo, Ik ben op zoek naar een betrouwbare oppas voor mijn 3 kinderen. gezien ik in de zorg werk, ben ik op zoek naar een oppas die volgens mijn agenda kan werken en zonnodig ook bij mij thuis kan blijven slapen.

op 30/08/17 : Ik zoek per direct een oppas na school voor mijn zoontje van 7 jaar. Voornamelijk na school totdat ik thuis kom. Ik verwacht een actieve oppas die leuke dingen kan ondernemen met mijn zoontje. Hij is super creatief en een wereldmens met veel vragen. Lekker naar buiten is een must dan wel creatief bezig zijn. Mijn zoontje is helemaal in to Michael Jackson dus daar moet je van houden. Ik vind hem geweldig!! Bij goed bevinden van de opvang zal dit voor een langdurige periode zijn.

op 04/08/17 : Wij zijn op zoek naar een gastouder aan huis voor zo'n 30 uur in de week, verdeeld over 3 dagen. We hebben twee kleine kinderen, de oudste gaat na de vakantie 's morgens naar school.

op 28/03/15 : Ik zoek een gastouder voor mijn dochter. Ik zoek iemand met hart en ervaring. Iemand die veel naar buiten gaat met de kids . Ik zoek opvang voor 3 hele dagen . Ik werk tot 17.30 maar mijn man zou mijn dochter eerder kunnen ophalen.