Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppasen Sittard, oppassen 6130

Sittard-Geleen, les principales villes

Ouders Born
Ouders Limbricht

op 18/06/19 : Wij hebben twee kinderen. Een jongen van bijna 3 jaar en een meisje van bijna 5 jaar. Wij zoeken een oppas die mogelijkheid heeft om onze kinderen 's ochtends naar school te brengen (Leyenbroek school) en 's middags weer op te halen en voor ze kan zorgen tot dat mijn man of ik weer thuis zijn. In principe is dit voor drie dagen per week. Maar voor ons is het vooral belangrijk dat we iemand vinden die flexibel is. Ik werk namelijk meestal maandag, dinsdag, donderdag. Maar soms wisselen de...

op 24/05/17 : wisselende uren op oproep

op 16/11/16 : Niet roken

op 14/11/16 : hoi, ik ben op zoek naar een flexibele oppas/gastouder aan huis. ik ga in 2017 parttime werken en moet soms al om 7 uur beginnen. dus de vraag is geregeld de kids naar school te brengen. (wonen 500 meter van school) verder betreft het opvang van de jongste van bijna 3. het zijn dus maar een paar uurtjes per dag maar flexibiliteit is wel van belang. mijn man is na 17.30 altijd thuis.

op 20/09/16 : Onze 2 kinderen gaan naar de basisschool in Hoogveld (Sittard) en op dinsdag en donderdag hebben we na school opvang nodig. Zodat onze kinderen uit school gehaald worden en dan bij gastouder of bij ons thuis kunnen spelen. En 1 dag in de week (voor nu di-woe-do, dit kan in overleg) voor schooltijd en naar school gebracht worden. Schoolvakantie zijn niet nodig, omdat moeder in het onderwijs werkt en gelijk vakantie heeft.

op 03/03/16 : Mijn kinderen gaan meestal als ik er niet ben naar papa of familie maar soms is het maar een paar uurtjes nodigen kunnen ze daardoor gewoon thuis blijven.
Gerdi, biedt kinderopvang - 6137 Sittard

op 22/02/15 : Als mijn man en ik beiden ergens naar toe moeten, hebben we incidenteel oppas nodig.