Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppasen Tienhoven (Maarssen), oppassen 3612

Maarssen, les principales villes

Ouders Maarssen
Ouders Zuilen
Ouders Oud-Zuilen

op 27/01/20 : Ik zoek een naschoolse oppas op maandag, dinsdag en donderdag van 15.00u - 18.15u voor mijn dochter Lieke.

op 01/07/19 : Wij zoeken een oppas aan huis die na school op onze kinderen kan passen (7 en 11). De dagen waar wij oppas voor zoeken zijn maandag, dinsdag en donderdag vanaf 14:15 tot ongeveer 18:00 uur.

op 25/01/18 : Ik zoek een oppas zodat mijn kinderen met vriendjes kunnen buitenspelen ipv bso
Caroline, zoekt parttime opvang in Vinkeveen

op 01/12/17 : Ik ben 24 weken zwanger en er is een hernia bij mij geconstateerd, daarom kan ik niet alleen voor mijn dochter zorgen. Aanvullend ook graag wat lichte huishoudelijke taken doen, boodschappen, koken etc. Ik ben zelf ook aanwezig en kan ook eea doen, maar ben beperkt in wat ik kan en moet veel rust nemen. Onze dochter Roos is 2, 5 jaar oud en een vrolijk en makkelijk kind, ze gaat er graag op uit, knutselen, lezen, naar de speeltuin. Voel je vrij om leuke dingen met haar te ondernemen, daar ge...

op 31/08/17 : I am looking for someone for the next three months for 3-4 days a week to pick up from school up until 18:30 and having prepared a light meal. My daughter of 10 is Dutch but is bi-lingual and speaks English too. Once a week she brings a friend home and sometimes goes to someone else's. And she has some sport activities therefore the need for someone with a license.

op 06/08/17 : Dinsdag en vrijdag oppas voor 1 kind hele dag en 2e kind na school

op 26/06/17 : Wij zoeken voor 2 dagen( nader te bepalen) een oppas. Zal noodzakelijk zijn vanaf 7 uur ivm vroege begintijden werk. Mag bij opvang thuis of bij ons. De oudste zal naar school gebracht moeten worden en de jongste of gehele dag opgevangen of naar Kdv gebracht worden. Dit is in onderling overleg. Ben jij een flexibele vroege opvang neem dan contact met me op. Groeten monique

op 19/05/17 : beste wij zoeken een flexibele oppas/nanny die onze kids bij ons thuis opvangt. Zal voor 2 a 3 dagen zijn, beginnende waarschijnlijk om 7 uur in de ochtend! De oudste dan naar school brengen en samen met de jongste er een leuke dag van maken, en vervolgende de oudste weer ophalen. heeft u interesse dan horen wij het graag groeten monique

op 17/05/17 : Oppas voor 2 kids. Thuis En school brengen en halen. Is vooral noodzakelijk voor de vroege ochtend. 7 uur start

op 06/04/17 : Doordat onze huidige oppas (6 jaar bij ons geweest) eind mei een andere baan heeft (oppas op hele kleine kinderen) zijn wij MET SPOED op zoek naar een leuke, spontane, jeugdige vrouw die onze twee meiden van 8 en 9 jaar kan ondersteunen tijdens het thuis zijn en het halen en brengen naar vriendjes, sporten etc en kookt voor het huishouden. Rijbewijs een must, auto kunnen wij evt verzorgen.

op 20/03/17 : We are currently looking for a tutor to teach English to a 5-year-old child before she moves to the USA with her family later this year. Lessons would take place at their home address at: 3632 JP Loenen a/d Vecht and they would ideally like to have lessons on either Tuesday or Thursday mornings. Teaching her basic vocabulary / phrases through simple games would be best.

op 25/02/17 : Chr gastouder gezocht, liefst bij ons thuis, 1-2 dagen per week. Per september 2017

op 12/01/17 : We zijn nog aan het kijken wat het beste past bij ons. Een kinderdagverblijf of gastouderopvang. En willen graag weten wat het aanbod tot nu toe is.

op 08/12/16 : Er is een gezin in Den Dolder die opvang zoekt voor hun zoontje (0 jaar) vanaf januari 2017. Als u interesse heeft kunt u mij bellen voor een kennismakingsgesprek. Met vriendelijke groet, Deborah gastouderbureau-bumblebee.nl

op 19/10/16 : Van 2 tot 7 op vrijdagmiddag. Regelmaat is een optie.

op 12/08/16 : Ik zoek voor de dinsdagmiddag een vaste oppas aan huis voor twee schoolgaande jongens 4 en 7 jaar oud.

op 18/06/16 : Ik zoek een jonge, vlotte dame die 4 kinderen van school haalt om 14:45 en bij mij in huis een oogje in het zeil houdt tot maximaal 18:00 uur. In eerste instantie alleen voor de maandag. Continu gedurende de rest van het schooljaar.
Annelous, zoekt kinderopvang - 1394 Nederhorst den berg

op 12/06/16 : We gaan in juli verhuizen naar Nederhorst den Berg en zoeken vanaf augustus een flexibele oppas, in verband met onregelmatige werktijden en dagen. Mijn man en ik werken allebei in Amsterdam. In principe heeft mijn man op vrijdag vrij, maar kan deze dag ruilen. We hebben 1 zoontje van 5 maanden oud. We zoeken een lieve oppas, liefst zonder huisdieren, die onze zoon bij haar thuis kan opvangen en het niet erg vindt dat de opvangdagen onregelmatig zijn.

op 18/04/16 : Wij zoeken iemand die onze kinderen twee dagen in de week uit school haalt, en 's middags op ze past, helpt met speelafspraken en naar sport/muzieklessen. Avondeten komen voor de kinderen dan wel voor hele gezin is ook wenzelijk.
Femke, zoekt een part-time oppas in Loenersloot

op 03/04/16 : We zoeken een oppas voor 2 dagen/week, dit bij een gastouder of een oppas aan huis. Ons zoontje Lucx is nu 11 weken. Per medio mei wil ik terug aan het werk. Oppas gezocht voor de ene week op dinsdag en woensdag, de andere week op dinsdag en donderdag. We zijn op zoek naar een vriendelijke, creatieve, optimistische, maar rustige dame met ervaring.

op 17/03/16 : Beste Oppas, Jong gezin met 3 kinderen van 2, 4 en 6 jaar) zoeken een lieve, leuke en betrouwbare oppas voor in de middagen het liefst zo snel mogelijk. Ma, Di, Do Jongste (2jaar) van peuterschool halen en naar bed brengen. oudste twee kinderen van 4 en 6 met bakfiets van school halen of eigen auto oppassen, spelletjes, speeltuin etc. Vrijdag oudste twee van school halen met bakfiets of eigen aut eten met oudste twee kinderen jongste van peuterschool halen spelletjes of spe...

op 06/12/15 : Een oppas doe soms op een avond ook soms in het weekend op kan passen
Sanneke, biedt kinderopvang - 3632 Loenen aan vecht

op 06/12/15 : Beste mensen! Wij wonen sinds kort in Loenen aan de Vecht en hebben twee lieve dochtertjes van 2 maanden en bijna 2 jaar. Wij zoeken een occassionele oppas voor avonden en weekenden. Belangrijk voor ons naast betrouwbaar, lief, eerlijk en ervaren is ook gezellig, ondernemend en actief. Vanaf augustus zoeken wij een au pair!! Of iemand die 4 dagen in de week voor onze meisjes aan huis wilt zorgen. neem gerust contact met me op voor vragen en natuurlijk bij interesse
Szilvia, zoekt een gastouder - 3611 Oud-zuilen

op 30/11/15 : Ik zoek een oppas in Oud-Zuilen of in Maarssendorp. 4 of 5 dagen per week.
Szilvia, zoekt een gastouder in Oud-zuilen

op 30/11/15 : Ik zoek naar een oppas in Oud Zuilen of in Maarssendorp. 4 of 5 dagen per week.

op 18/06/15 : Ik zoek per direct een oppas die wanneer nodig de komende weken mijn kinderen van school ophaalt en oppast tot half 7 ongeveer.