Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppasen Woerden, oppassen 3440

Woerden, les principales villes

Ouders Kamerik
Ouders Zegveld

op 20/05/19 : Graag bij oppas thuis en niet bij ons thuis. En wij wonnen dichtbij school Fransiscus school

op 27/01/19 : Wij zoeken een actieve, gezellige, lieve oppas voor onze drie kinderen. Het betreft op vang na school dus van a 15 uur tot 18.15 uur. Bij voorkeur wordt er ook een start net het eten gemaakt me ze. Ook tijdens een paar schoolvakantie zou op dezelfde dagn opvang voor de hele dag zijn gewenst.

op 15/01/19 : wij zoeken een oppas aan huis voor onze zoon van ca 1, 5 jaar voor de dagen maandag en dinsdag (evt maandag en woensdag). Wij wonen in Woerden (dichtbij centraal station van Woerden). We zoeken iemand die betrouwbaar, enthousiast en positief is en die ook graag erop uittrekt (want onze zoon houdt daar ook erg van).

op 22/06/18 : Looking for a nanny to look after my 2 children Boy (4) needs to be taken to school everyday and back Girl (2) will need full time care play etc. I need someone I can rely on and that can understand english

op 16/05/17 : Voor af en toe en noodgevallen wil ik graag een jonge oppasmeid uit Woerden achter de hand hebben. Ik ben een hardwerkende jonge vader van 27 en woon alleen! martijn_t_j_e apestaartje hetemail

op 08/01/17 : - Avonden - Weekenden

op 19/12/16 : Gastouder gezocht per half maart voor tweelingmeisjes van 3 jaar. Per oktober ook voor en naschoolse opvang nodig voor gemiddeld 5 keer per maand. Op de woensdag geen opvang nodig.

op 29/07/16 : Wij hebben al een paar leuke oppassen maar lopen toch soms nog vast. Wie wil er af en toe 's avonds komen oppassen? Bij voorkeur > 16 jaar en goed in de omgang met kids. Ook overwegen we af te stappen van de bso - alleen als we iemand vinden waar het mee klikt en die op di en do middag na school bij ons thuis de kinderen wil opvangen icm wat lichte klusjes (mogelijk ook eten koken)
Alexandra, biedt kinderopvang in Woerden

op 24/05/16 : Iemand die onze jongens bezig kan houden.. Ze vragen veel aandacht de oudste heeft ADHD dus die moet echt bezig gehouden worden.. Je moet je mondje bij je hebben en durven streng te zijn anders lopen ze over je heen..