Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppas Berghem, oppas 5350

Oss, les principales villes

Oppasser Oss
Oppasser Megen
Dewi, oppas - 5351 Berghem

Hoi, Ik ben Dewi , een jonge spontane meid van 18 uit Berghem. Ik heb dit jaar mijn atheneum afgesloten en wil graag wat naast mijn school doen om wat bij te verdienen. Ik heb al enkele jaren ervaring met oppassen op kleine kinderen voor familie, leeftijd 1-14 jaar. Ik ben iemand die veel met de kinderen doet en er voor zorgt dat ze vooral een leuke tijd hebben. Ik kan goed voor mezelf en de kinderen zorgen en vind het dan ook totaal geen probleem wat op tafel te zetten. Ik hoop u te kunn...
Ilse, babysitter - 5351 Berghem

Hallo! Ik ben Ilse , 21 jaar en een derde jaars Pabo studente. Ik zou u graag helpen in de weekenden en de doordeweeks in de avonden. Omdat ik studeer op de Pabo in 's-Hertogenbosch vind ik het niet alleen leuk om met kinderen te werken, maar ken ik ook de pedagogische en didactische (handig voor het helpen bij huiswerk) achtergronden van kinderen. Naast de pedagogische en didactische achtergrond vind ik het leuk om spelletjes te doen en bij de kinderen betrokken te zijn. Ik hoop graag ...
Saskia, oppas in Berghem

Mijn naam is Saskia . Sinds kort woon ik in Berghem. Ik kom uit ravenstein daar heb ik jarenlang heel veel opgepast op meerdere gezinnen. Heb een diploma van pedagogisch werken en nu werkzaam als doktersassistent.

Mijn naam is Miski . Ik ben 22 jaar en woon in berghem. Ik vind het altijd leuk om op kinderen te passen. Om leuk met ze spelletjes te spelen en op ze te letten. Help ze ook graag mee met hun huiswerk als ze die hebben. Heb zelf altijd op mijn kleine zusje gepast en haar geholpen als ze huiswerk had.

IK ben een scholiere van 14 jaar. Heb ervaring met oppassen van kleine kinderen. Kan een blaasinstrument bespelen. Ben creatief aangelegd. Ik zoek oppas werk in weekend en de vrijdag vanaf 12.00u. Mag ook in de avonden.