Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppas Bleiswijk, oppas 2665

Lansingerland, les principales villes

Oppasser Berkel en Rodenrijs
Oppasser Bergschenhoek
Sterre, babysitter in Bleiswijk 2665

Hallo , ik ben sterre de en woon in bleiswijk. Ik ben op 19 april 1999 geboren. Studeer leisure& hospitality en begin aan me laaste jaar ik heb 5 maanden op mezelf in zeeland gewoont op een camping en daar in de animatie gewerkt met kinderen. Ik vind het zo leuk om met kinderen bezig te zijn. Van gewoon boekje lezen tot dansen en knutselen noem maar op heb bijna alles gedaan!
Eline, oppasser in Bleiswijk 2665

Beste ouders/verzorgers, Ik werk 3 dagen op een BSO in hillegersberg, de overige dagen in de supermarkt maar dit baantje zou ik graag vervangen voor oppaswerk. Ik heb al een aantal oppasadresjes maar dat is voor een enkele keer savonds. Beschikbaarheid; woensdag en vrijdag.
Taylor, oppas in Bleiswijk 2665

Hallo, ik ben Taylor. Een 17 jarige meid uit Bleiswijk. Ik pas met liefde op, ik heb veel ervaring met kinderen en heb altijd plezier met kinderen. Ik ben erg sportief, creatief, ik kan de kinderen voorlezen, spelletjes spelen, helpen met hun huiswerk, enz.!
Robin, baby sitter - 2665 Bleiswijk

Hallo ik ben robin, Ik ben 16 jaar en vind het heerlijk om met kinderen te werken. Ik heb al vaker op mijn nichtje en neefjes gepast vanaf dat ze klein waren. Ook vind ik het super gezellig om spelletjes te doen of even lekker te gaan wandelen naar de speeltuin. Ik heb een drukke opleiding maar de avonduren ben ik altijd beschikbaar sommige middagen ben ik ook de hele middag beschikbaar.

Hoi ik ben Wendy ik ben 41.ik ben erg creatief en heb eindeloos geduld met kids dieren en ouderen .ik ben christelijk en draai ook mee op de zondags school .aangezien elke leeeftijd zijn bijzonderheden heeft maak leeftijd niet uit. Een keer koken met kids hond uitlaten of kleine huishoudelijke klusjes is dan ook geen probleem.in overleg ben ik vrij flexibel in avond of weekend is geen bezwaar ik heb vrijwillergerswerk gedaan op kinderclub en kinderopvang in clubhuis

Hoi!! Ik ben Diana, 16 Jaar. Het lijkt me heel leuk om op te passen, ik hou heel erg van kinderen en ben erg zorgzaam. Ook heb ik al oppaservaring bij bekenden van mij en heb ik een jonger broertje waar ik vaak op heb gepast.

Ik ben een ervaring oppasmoeder van een tweeling van 9 jaar uit Bleiswijk en zou graag de zorg voor de kinderen op me willen nemen waarin gezelligheid, veiligheid en vertrouwen bij mij een belangrijke rol spelen.

Hallo ouders, Mijn naam is Safia en ik hou er van om met kinderen om te gaan zelf kom ik uit een groot gezin en familie. En heb daardoor al veel ervaring met oppassen. Ik zou graag willen oppassen als bijbaantje, want ik vind het super leuk om met kinderen te spelen en het lijkt dan totaal niet dat ik werk maar dat ik juist pret heb.