Votre navigateur n'est pas à jour. Top-oppas peut ne pas fonctionner correctement. Mettez à jour svp votre navigateur svp 😊

La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Top-oppas ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@top-oppas.com ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Ik ben Robine en ik ben 15 jaar. Ik vind het super leuk om op kinderen te passen. Heb al 2 jaar ervaring. Ik vind het super leuk om met de kinderen buiten te spelen, te knutselen of iets lekkers te bakken. Ik zou ook het avond eten kunnen bereiden of de kinderen op bed kunnen leggen. Ik ben erg zorgzaam en vind het erg leuk om met de kinderen bezig te zijn. Ik zoek naar leuke en lieve kinderen om bij te kunnen oppassen.

Mijn naam is Demi Olij, ik ben 18 jaar oud. ik heb een paar oppas adressen gehad en vaak met leeftijd 4 tot 6 jaar oud te maken gehad. ik volg op het moment nog een opleiding onderwijsassistent en daardoor loop ik al een paar jaar stage op een basisschool en heb ik al meerdere ervaringen met vooral de onderbouw. Ik doe graag leuke dingen met de kinderen zoals spelletjes spelen of ook wel op stap gaan. Ik ben in bezit van een rijbewijs en daardoor zijn er ook meer mogelijkheden.

Ik ben Brett, ik ben 17 jaar en vind het heel leuk om op te passen op kleine kinderen. Ik ben altijd wel in om spelletjes te spelen met de kinderen.

Ik ben Kaylie Ik ben 15 jaar oud Ik heb al aantal ervaring met oppassen in de familie en vrienden kring Ik ga de opleiding pedagogisch medewerker doen dus ik vind het erg leuk om met kinderen te werken

Hallo allemaal, Ik ben Mathilde en zou het ontzettend leuk vinden om op te passen. Ik kan hierbij ook klusjes doen in het huishouden of kinderen helpen met hun huiswerk (basisschoolniveau). Ik zoek oppaskinderen in de omgeving van de kwakel/uithoorn/kudelstaart/aalsmeer. Ik ben pas 14 jaar, maar kan goed voor mensen zorgen. Heeft u intresse? Neem aub contact met me op!

ik ben valerie ik ben 17 ik hou heel erg van kinderen en vind het leuk om op te passen dat doe ik ook heel veel op mijn neefjes en nichtje.

Uithoorn, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: