Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppas Franeker, oppas 8800

Franekeradeel, les principales villes

Oppasser Sexbierum
Oppasser Tzummarum
Jessica, kinderopvang - 8802 Franeker

Mijn naam is Jessica . Ik ben 17 jaar en woon in Franeker. Ik ben gek op kinderen en zou het heel leuk vinden om op te passen. Ik zou alles willen doen van koken tot spelletjes spelen, van een film kijken tot naar buiten gaan, wat uw kind maar leuk vindt om te doen. Ik heb zelf nog niet echt ervaring, maar het lijkt me geweldig om te leren!
Lisa, kinderopvang in Franeker

Ik ben Lisa, 15 jaar. Ik ben erg creatief, ik hou van tekenen, kleuren, breien en knutselen. Ik zal altijd mijn best doen om de kinderen blij te maken en natuurlijk ook de ouders. Ik ben nog niet super ervaren, ik heb tot zover alleen nog op mijn broertje en zusje gepast. Ik sta ook klaar als een dieren oppas met een voorkeur aan honden en katten. Door de weeks ben ik alleen in de namiddag (na 4 uur) beschikbaar en ik het weekend de hele dag.
Carliza, oppas in Franeker 8801

Hallo, ik ben Carliza, afkomstig van kaapverdië. Ik ben 16 jaar zit op de ams in franeker waar ik de opleiding vmbo-tl zorg en welzijn doe. Ik heb vaker voor kleine kinderen opgepast tussen de 1 en 8 jaar. Ik kan s avonds, en in het weekend werken en in mijn vakantie's. Ik kan goed met kinderen opschieten, doe altijd gezellig met ze mee als ze een spelletje ofso willen spelen. Wat ik ook graag doe is met ze bakken :) ojaa ikzelf kom uit een super grote familie waar ik vroeger/ af en toe op mo...
Cosmo, babysitter in Franeker

hallo , ik ben Cosmo bijna 16 jaar oud en erg enthousiast met kinderen, Ik zou het erg leuk vinden om te koken, knutselen of leuke dingen te doen met uw kind. Zelf heb ik nog niet ervaring met oppassen , wel heb ik kinderfeestjes georganiseerd in het atelier van mijn moeder. in het weekend zou ik vrijwel altijd kunnen, doordeweeks zou het in overleg moeten en afgestemd op mijn school rooster.
Ilse, baby sitter - 8802 Franeker

Beste ouders, Mijn naam is Ilse en ben 17 jaar oud. Ik zoek een oppas adresje al bij baantje ik heb niet super veel ervaring .ik heb wel stage gelopen bij een gastouder thuis en hielp daar met de kinderen naar bed te brengen, luiers verschonen en speelde vooral met de kinderen. Ik vind het ook super leuk om met kinderen te knutselen. Zelf ben ik iemand niet veel geduld heeft en graag mensen/kinderen wil helpen. Als u intresse heeft hoor ik het graag Vriendelijke groet, Ilse
Harmke, buitenschoolse opvang in Franeker 8802

Hallo! Ik ben Harmke , woonachtig in het mooie Franeker. Ik heb ruime ervaring in de kinderopvang (naschoolse opvang) en gezinsondersteuning bij de thuiszorg. Nu studeer ik weer, en ga ik een andere kant op, maar nog steeds heb ik een groot hart voor kinderen! Ik houd van de natuur, en ga er graag op uit. Er is zoveel te zien en te ontdekken. Zingen doe ik ook graag. Creatief bezig zijn, vind ik ook leuk, maar lekker bankhangen met een kop thee en even lekker ontspannen is natuurlijk ...

Ik ben Jesper ben bijna 14 en zit in Harlingen op school. Het niveau dat ik doe is atheneum. Mijn oppas ervaring is niet heel veel. Maar ik heb het wel. Ik zou spelletjes kunnen spelen met de kinderen of naar een speeltuin gaan. Gewoon in huis kunnen de kinderen natuurlijk ook gewoon met hun eigen speelgoed spelen. Ik ben niet goed in strijken enzo maar een keer stofzuigen kan wel. Ik hoop dat ik wat informatie hierbij heb gegeven en dat uw nu ziet hoe ik ben.

Hoi! Mijn naam is Denise en ik ben 25 jaar oud. Ik woon in het centrum van Franeker en studeer Pedagogiek. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar en loop ik mijn eind stage als schoolmaatschappelijk werker bij Firda Leeuwarden. In het weekend en in de vakanties werk ik als bijbaan in een bakkerswinkel en houd ik ervan om de rest van mij vrije tijd te besteden aan vrienden en familie.

Hallo mijn naam is angelique ben 25 jaar en woon in franeker. Ik zoek uren voor soms door de week in de avond en kan zaterdag de hele dag werken tot ongeveer 6 uur savonds. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn gezellig samen aan tafel spelletjes spelen knuselen of cake bakken. Ook buiten zijn vind ik er belangerijk. De seizoenen vind ik erg belangerijk en pas mijn activiteit daar ook graag op aan. Ook vind ik vind ik het niet erg om lichtelijk huishoudelijke taken te doen.
Manya, oppas in Franeker

Hallo, mijn naam is Manya en ik ben 20 jaar. In mijn dagelijkse leven volg ik de opleiding Kunsten, Cultuur en Media in Groningen, hier woon ik echter niet. Oppassen vind ik altijd leuk om te doen, ik vind zelf dat ik vrij goed ben met kinderen. Ook kan ik ze helpen met huiswerk als dit nodig is. Verder speel ik piano, zo kan ik de kinderen helpen met piano les indien ze het leuk vinden om piano te spelen. Ik kan ook best goed koken, en daarmee bedoel ik niet alleen ongezonde dingen, ik ben...
Jantiena, oppas in Franeker

Hallo, Allereerst zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Jantiena , ik ben 20 jaar en ik woon in Franeker. Ik volg de opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 3 aan het ROC Friese Poort in Leeuwarden, na de vakantie start ik met het tweede leerjaar. Ik heb verschillende stages gelopen, bijvoorbeeld op een basisschool, in een gastoudergezin en op een kinderdagverblijf. Ook pas ik in mijn vrije tijd op kinderen in de leeftijdscatagorie 0-6 jaar.
Wesly, babysitter - 8802 Franeker

hallo ik ben wesly 15 jaar ik heb alleen nog maar op kinderen van 5 en 9gepast ik kan heel goed opschieten met kinderen en ik vind het ook vaak leuk om met kinderen te spelen

Mijn naam is Daniëlle , ik ben jaar oud 18. Ik heb een rijbewijs. Ik woon in Franeker samen met mijn ouders en zus. Mijn hobby’s zijn voetbal, varen en afspreken. Ik kan erg goed met kinderen om gaan en daarom lijkt mij het harstikke leuk om oppas werk te doen! Ik doe de opleiding travel en Hospitality.

Mijn naam is Christine en ik ben 17 jaar oud. Ik zit op het moment in 5VWO. Ik heb een zusje van 11 en een broertje van 13. Ik ben op zoek naar een bijbaan en dit lijkt me erg leuk om te doen. Ik zou de kinderen op op bed kunnen brengen, vind het leuk om spelletjes met ze te spelen en kan ze helpen met hun huiswerk als dat nodig is.