La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Top-oppas ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@top-oppas.com ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Hallo, Mijn naam is Merel, ik ben 20 jaar en studeer Engelse Taal en Cultuur aan de universiteit in Leiden. Ik heb mijn rijbewijs maar beschik helaas nog niet over een eigen auto. Ik werk graag met kinderen, na mijn studie wil ik graag les gaan geven. Met een bijbaantje als oppas kan ik al wat meer ervaring opdoen met kinderen. Ik heb veel ervaring met mijn jongere broertje van nu 10 jaar en mijn neefje die ook 10 is. Ook heb ik al meerdere keren opgepast op jongere kinderen tussen de 1 ...

Hallo mijn naam is aiha ik ben 15.Ik let altijd op mijn broertje en ik let ook vaak op de buurjongen ik kan helpen met huiswerk en het huishouden , ik spreek 4 talen:Nederlands, Engels, Grieks en Syrischs hoeveel ik per uur betaald word kan altijd besproken worden.als u interesse hebt naam dan aub contact op :)

Hoi!! Ik ben Jinthe, ik ben (nu) 12 jaar oud maar word begin november 13. Ik heb oppas ervaring en ik geef turnles. Ook heb ik twee zusjes van 9 en 10 jaar waar ik regelmatig op pas. Met kinderen werken is echt mijn passie. tot snel? Groetjes Jinthe

Hoi, ik ben Josephine! Ik ben 16 jaar en zit in 3 havo/vwo. Ik ben op zoek naar een oppasadresje in Leiden. Ik ben dol op kinderen en houd van spelletjes spelen, knutselen, voorlezen enz. Ook kan ik uw kind(eren) helpen met huiswerk, koken of huishoudelijke klusjes doen! Bent u op zoek naar een betrouwbare oppas of wilt u meer weten? Stuur mij dan gerust een berichtje!

Andere advertenties

Steden in de buurt: