Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppas Lepelstraat, oppas 4664

Bergen op Zoom, les principales villes

Oppasser Bergen op Zoom
Oppasser Halsteren
Annelie, buitenschoolse opvang in Lepelstraat

Mijn naam is Annelie bijna 36 jaar alleenstaand en geen kinderen SPW- 4 opgeleid richting activiteitenbegeleider 2 jaar klasse-assistent geweest op mijn oude basisschool en bijna 17 jaar werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg waarvan 10 jaar op een woonlocatie voor kinderen als woonbegeleider. Ben ruim gespecialiseerd in de verzorging en activiteiten verzinnen en aanbieden aan kinderen. Persoonlijk een echt buiten mens. houd van de natuur en heerlijk buiten bezig zijn. Dit vi...
Crystal, oppas in Lepelstraat 4664

Ik ben Crystal en ik ben 18jaar oud. Ik vindt met kinderen werken erg leuk! Ik heb de opleiding Leisure&Hospitallity gevolgd op het Scalda in middelburg en heb daar mijn diploma verdient. Ik volgde vooral de Leisure kant, ik liep stage op campings hotels en bugalowparken. Vanaf september 2016 start ik met mijn opleiding "medewerker in de kinderopvang" en het lijkt mij erg leuk om alvast ervaring op te doen! Ik hoop graag op leuke reacties en misschien tot snel!
Kimberley, baby sitter in Lepelstraat

Hallo , Ik ben Kimberley en ik ben 18 jaar. Ik studeer Manager Verkopen Reizen. Zelf zou ik heel graag op kinderen passen. Ik hou heel erg van kinderen en ga ook heel graag met ze om. Spelletjes spelen , helpen met bijvoorbeeld huiswerk ik doe het allemaal en met heel veel plezier. Van de ouders van de kinderen waar ik wel eens heb opgepast heb ik veel positieve reacties gehoord. Ik hoop dat ik kan oppassen & als u iemand weet hoor ik het graag.

Ik ben Bieke ben 15 jaar en woon in lepstraat ik zoek een oppas adres in de buurt voor in het weekend. Ik heb ongeveer je er jaartje op 2 kindjes op gepast (jongen 1jaar meisje 4jaar) ik ben toen gestopt omdat ik naar een andere school ging ik vond dat super leuk om te doen. Ik ging met de kindjes naar de speeltuin deed spelletjes met ze. Ik ben later als oppas op een bruiloft geweest met veel kindjes maar ook met een kindje met ADHD en daarmee kon ik goed opschieten. Ik kan dus goed om...
Marouschka, kinderopvang in Lepelstraat 4664

Hallo, Mijn naam is Marouschka, en ik zou het erg leuk vinden om bij u te mogen komen oppassen. Ik heb ervaring met het oppassen bij kinderen van 6 maanden tot 6 jaar. Ook heb ik veel ervaring door mijn opleiding. De opleiding die ik volg is Pedagogisch Medewerker Kinderopang.