Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppas Maarssen, oppas 3600

Maarssen, les principales villes

Oppasser Zuilen
Oppasser Oud-Zuilen
Elise, babysitter - 3601 Maarssen

Hoii, Ik ben Elise . Ik wordt binnenkort 16 (21 mei). Ik zou graag willen oppassen ik heb al best wel veel ervaring. Ik zit na de zomervakantie in mijn examenjaar van het vmbo. Ik zit om een zeer creatieve school namelijk X11. Nadat ik mn middelbare school heb afgerond wil ik ook iets met kinderen gaan doen buitenschoolse opvang zou ik super leuk vinden.
Sharon, buitenschoolse opvang in Maarssen 3601

Ik ben sharon en woonachtig in Maarssendorp. Ik ben 19 jaar oud en doe de opleiding helpende zorg en welzijn . Ik heb zelf 2 broertjes van 6 en 11 en ik heb hun vaak verzorgd en op hun gepast. Ik wil na mijn opleiding werken met kinderen of ouderen.
Kimberley, babysitter in Maarssen

Mijn naam is Kimberley en ik woon in Maarssen. Ik ben 20 jaar oud en ben bezig om mijn HAVO diploma te halen. Ik heb niet veel ervaring met kinderen, maar ik hoor altijd van mensen dat ik leuk kan opschieten met kinderen en dat kinderen het fijn vinden om bij mij te zijn.
Sem, oppasser in Maarssen 3600

Hallo, ik ben Sem , woonachtend in Maarssen en opzoek naar een oppasadresje voor voornamelijk de maandag en woensdag en weekend. Uiteraard andere dagen in overleg. Ik ben momenteel bezig om mijn gymnasium diploma te behelen. Ook vind ik helpen met huiswerk of kusjes geen enkel probleem