Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppas Oisterwijk, oppas 5060

Oisterwijk, les principales villes

Oppasser Oosterwijk
Oppasser Heukelom
Ismail, baby sitter in Oisterwijk

Ik ben Ismail een jongen van 17 jaar oud en woon in Oisterwijk. Ik zou gewoon willen oppassen bij mensen thuis omdat de kinderen gewoon in hun eigen bed kunnen slapen en hun eigen spelletjes hebben. Ik doe de mbo opleiding sport opleiding en word er ook opgeleid om te werken in een animatie team voor kinderen.
Maud, babysitter - 5061 Oisterwijk

Mijn naam is Maud , 16 jaar oud, zit in mijn examen jaar op 2college Durendael vmbo-basis zorg en welzijn, naar durendael ga ik naar koning Willem 1 college in Den Bosch Helpende zorg (kinderen) Ik pas zelf al 3/4 jaar op op mijn lieve opasskindjes van 1/4/8/11 dit doe ik altijd met plezier! Ik vind het leuk om met de kindjes spelletjes te doen of lekker even naar buiten te gaan Met vriendelijke groet, Maud
Maud, oppas - 5062 Oisterwijk

Hoi! Ik ben maud en ik ben 17 jaar. Ik ga binnenkort mijn eindexamen HAVO doen op 2college Durendael in Oisterwijk. Ik pas ongeveer al 3-4 jaar op voor kinderen tussen de 4-9 jaar. Ik vind dit erg leuk om te doen. Na mijn examentijd heb ik in de zomertijd genoeg tijd om op te passen en zou ik uw kinderen eventueel van school kunnen halen. Voor de examens, zou ik eventueel in het weekend savonds kunnen! Groetjes, Maud
Anne Sofie, babysitter in Oisterwijk

Ik ben Anne Sofie Puts en ben 15 jaar. Ik heb al veel ervaribg met oppassen. Samen spelletjes spelen, boekjes voorlezen. Ook krijg ik de kinderen altijd naar bed!
Anne, baby sitter in Oisterwijk

Hoi mijn naam is Anne en ik ben 23 jaar oud. Ik zoek een oppas baantje voor erbij. Ik werk zelf flexibel in een kinderdagverblijf in Oisterwijk. Ik heb ervaring met kinderen van alle leeftijden. Mijn doel is om de kinderen een leuke dag te bezorgen. Gezellig spelletjes spelen, boekjes lezen, liedjes zingen, koekjes bakken, gezellig naar de speeltuin, noem zo maar op! Als jullie nog vragen hebben hoor ik het graag!
Leonie, baby sitter - 5061 Oisterwijk

ik ben meisje 15 jaar ik doe praktijkonderwijs ik hou heel veel van kinderen
Najat, oppasser in Oisterwijk

Ik ben een leuke lieve moeder van 28 jaar die altijd parttime heeft gewerkt en nu weer alle tijd heeft als mijn dochtertje van vijf naar school is en in de avond en weekenden want dan is mijn man thuis. Ik heb ook altijd op mijn eigen neefjes gepast en ook huishoudelijke taken horen daar bij dus dat vind ik helemaal niet erg. Ik hoop dat ik een leuke gezin mag gaan helpen met mijn hulp!

Ik ben Maud , 16 jaar oud en woon in Oisterwijk, ik ben dit jaar geslaagd op 2college Durendael zorg & welzijn, na de vakantie start ik bij helpende zorg in Den Bosch (kinderen) Ik heb al wat opass ervaring, op mijn buurjongens/meisje van 8/10/1 jaar ik pas met veel plezier op! Mijn kwaliteiten zijn: kinderen vermaken, betrouwbaar en enthousiast Groetjes Maud!

Hi! Ik ben Laure, net geslaagd voor mijn mavo, en nu extreem lange vakantie! Ik zoek een oppasadresje waar ik door de week of in de weekenden wel eens wat kan oppassen. Ik ben onlangs weer terug naar mijn geboorte dorpje verhuisd (Oisterwijk). Ik werk zelf wel eens in de bediening maar dat is heel flexibel. Ik zou het kaai leuk vinden om weer eens op te passen! Groetjes Laure

Hallo ik ben Bob ik Ben 15 jaar oud, en pas nu op bij vier meisjes, ik vind het erg leuk maar zoek nog een leuk ander adres voor erbij. In de schoolvakantie zou ik ook overdag kunnen oppassen.