Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppas Rhenen, oppas 3910

Rhenen, les principales villes

Babette, baby sitter in Rhenen

Ik ben Babette, Ik kan goed opschieten met kinderen en heb mijn oppasdiploma gehaald bij centrum jeugd en gezin. Ik heb al ervaring met verschillende soorten leeftijden en kan in het weekend in de ochtend t/m avonds en eind middag -avond oppassen doordeweeks. Ik vind het leuk om de kinderen te helpen met huiswerk, spelletjes te spelen of samen met ze wat doen. Ik kan koken en kan de kinderen ook naar bed brengen. Verder kan ik ook nog huishoudelijke taken verrichten als dat handig is.
Lisanne, oppas - 3912 Rhenen

Ik ben Lisanne van den , ben 19 jaar oud en werk als full time verkoopster bij de Etos. Het lijkt me heerlijk om in de avond uren op te kunnen passen op kindjes, woon op m’n eigen dus weet alles van het huishouden en zorg dragen voor mezelf en voor anderen af.
Corinda, oppas in Rhenen 3911

Ik ben Corinda , 15 jaar oud. Ik volg momenteel de opleiding onderwijsassistent op het Hoornbeeck College te Amersfoort. Ik hou ervan om met kinderen op te gaan, en pas met alle plezier op!

Ik ben dalal , ik ben 17 jaar en woon in rhenen ik ben geboren op 28 april 2002 ik heb veel ervaring met kinderen, ik pas vaak op mijn nichtjes en neefjes die tussen 5-10 jaar zijn en ik doe het met plezier, tussendoor iets met huishouden doen kan ik zeker, ik kan de kinderen aan het werk zetten en zelf ook wat voor het huishouden doen en dat doe ik met plezier ik hou ervan om lekker positief bezig te zijn.
Gwen, oppas in Rhenen

Hoi, ik ben Gwen. Ik ben 13 jaar (bijna 14) en ik zou het erg leuk vinden om op te passen. Ik ben creatief en vind het leuk om met kinderen te zijn. Als u meer wilt weten. Stuur mij dan een bericht.

Hoii, Mijn naam is Iris. Ik ben 17 jaar oud en ik volg het eerste jaar van de opleiding onderwijsassistente aan het ROC Rijn IJssel. Ik volg deze opleiding omdat ik het leuk vind om met kinderen te werken, ze wat te leren en om later juffrouw te worden. De afgelopen drie jaar heb ik met plezier ervaring opgedaan bij vijf oppasadressen, helaas zijn er nog maar twee overgebleven wegens verhuizing en het niet meer nodig hebben van een oppas. Nu zoek ik dus weer een oppasadresje. Beschikbaar s...
Lucas, oppas in Rhenen

Ik ben Lucas, 15 jaar en ik ben opzoek naar een oppasadres. Ik heb zelf nog geen ervaring met oppassen maar die wil ik graag opdoen. Ik ben elke dag van de week beschikbaar behalve donderdag. Ik ben behulpzaam en ben goed met kinderen. Hopelijk geven jullie me een kans.
Muna, buitenschoolse opvang - 3911 Rhenen

Mijn naam is Muna ben 17 jaar oud ik kom zelf uit een groot gezin dus met kinderen om gaan is geen probleem ik vind het altijd leuk om op te passen ik heb zelf een jongere zusje van 3 waar ik vaak op oppas leuk naar speeltuin of samen cup cakes versieren en andere allerlei leuke dingen bent u op zoek naar een oppas voor u kind? dan heeft u geluk want ik ben goed geschikt voor u kind ;)

Ik ben Melany en ben 16 jaar oud. Ik word 17 in januari. Ik zit op school in Veenendaal en doe daar niveau 2 opleiding Helpende Zorg en Welzijn. Leuke spelletjes spelen met de kinderen, helpen met hun huiswerk of het naar bed brengen.