Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppas Schingen, oppas 8816

Menaldumadeel, les principales villes

Oppasser Dronrijp (Dronryp)
Oppasser Menaldum (Menaam)
Oppasser Berlikum (Berltsum)
Nynke, babysitter in Spannum

Hallo, Mijn naam is Nynke de Vries. Ik ben 18 jaar oud en woon in Spannum. De reden dat ik graag wil oppassen is omdat ik het superleuk vind om met kinderen om te gaan en kinderen te begeleiden bij de dingen die ze doen. Ik vind het belangerijk dat kinderen het leuk hebben en zal er vanalles aandoen om ze te vermaken. Op dit moment volg ik de opleiding Pedagogisch medewerker en loop ik stage op een basisschool bij groep 1 en 2. Ook heb ik oppaservaring met oudere kinderen tot een jaa...
Evelien, babysitter in Dronrijp (dronryp)

Hallo, mijn naam is Evelien ik ben 18 jaar en ik woon in Dronrijp, Friesland. Ik studeer Verpleegkunde op de ROC Friese Poort in sneek. Ik ben tante van 3 kinderen van de leeftijden 10, 6, 2. Ik heb stage gelopen bij een kinderdagverblijf en pas vaak op. Ik heb een EHBO-diploma en bijna mijn rijbewijs. Ik ben erg behulpzaam en zorgzaam. Ik ben dol om samen met de kinderen dingen te doen zoals buiten spelen of iets knutselen. Ik kan iets oudere kinderen ook helpen met hun huiswerk.
Carlyn, oppas - 8804 Tzum

Mijn naam is Carlyn. Ik ben 22 jaar. Ik heb stage gelopen bij een manege in peins daar heb ik heel veel te maken gehad met kinderen. Daarnaast heb ik ook nog stage gelopen bij een gastouder. Zelf pas ik af en toe ook op me broertjes en zusjes en de kinderen van kennissen. Van baby tot jongeren.

Hallo, ik ben Leentsje en ik ben 16 jaar oud. Ik ben net geslaagd voor VMBOTL. Na de zomer ga ik beginnen met de opleinding pedagogisch werk op het Friesland College te Leeuwarden. Hiervoor wil ik ervaring opbouwen, omdat ik het werk met kinderen heel leul vind! Ik doe aan dansen (hiphop) in Leeuwarden. Deze vakantie heb ik geen verplichte trainingen hiervoor. Ik heb een baan bij de Poiesz, waar ik na de zomervakantie mee begin. Ik hoop op reacties! Met vriendelijke groet.

Hallo, mijn naam is Sjoukje en ik ben 20 jaar. Ik studeer Pedagogiek aan de NHL te Leeuwarden en ik ben opzoek naar leuke en gezellige oppasadressen! Ik heb ervaring met oppassen op baby's en kinderen van verschillende leeftijden. Ik ben in het bezit van een rijbewijs en een auto. Tevens ben ik in het bezit van mijn kinder-EHBO diploma. Ik ben een actief en ondernemend persoon en ik ben bereid (licht) huishoudelijke taken uit te voeren. Ook houd ik ervan om verschillende activiteiten t...

Mijn naam is Hannah ik ben 15 jaar oud en ga naar de middelbare school op havo niveau. Ik zit op tweetalig onderwijs. Nederlands en Engels. Ik ga graag met kinderen om en heb ook voor familieleden gezorgt. Ik hou van voorlezen en ben graag buiten. Ik kan simpele dingen koken en kan de kinderen helpen met huiswerk van de basisschool. Hopelijk overtuigt u dit. Vele groeten Hannah.