Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppas Uitgeest, oppas 1910

Uitgeest, les principales villes

Dena, oppas in Uitgeest

Mijn naam is Dena, ik ben 17 jaar en woon in Uitgeest. Ik zit op school bij de Cosmo Academy in Haarlem. Hier studeer ik Evenementen, vrije tijd en entertainment. Dat houd in dat ik leer een dagprogramma te organiseren voor jong en oud, dansen, en creatief over spelletjes nadenken om het evenement nog leuker te maken! Op de middelbare school heb ik meerdere keren stage gelopen bij Kindergarden Uitgeest. Daar had ik het erg naar mijn zin, ik kan goed overweg kan met kinderen. Voorlezen, spe...
Dawn, oppas in Uitgeest 1911

Ik ben Dawn , 14 jaar oud en doe aan voetbal, drummen en fietsen. Ik zit in 3vwo op het jet in Castricum. Ik wil graag bijverdienen en oppassen lijkt me heel erg leuk. Ik heb al vaker of me nichtje en neefje gepast. Ik ben altijd vrolijk en kan goed met kinderen omgaan. Ik vind het heel leuk om spelletjes te doen met uw kinderen. Ik wil graag in de avond werken. Alleen woensdag gaat het niet lukken want dan heb ik voetbal trainen. Ik heb vrijdag ook trainen en dat is tot 8 uur dus ik zou da...
Faye, baby sitter in Uitgeest

Hallo allemaal, Ik ben Faye en ben 19 jaar oud. Ik doe de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 en zit in mijn laatste jaar. Ik loop stage op een kinderdagverblijf en heb hier ook een baan als oproepkracht. Ik heb door mijn opleiding en baan veel ervaring met kinderen en heb al vaak opgepast. Ik heb ervaring met kinderen van 0 tot en met 12 jaar oud. Ik ben creatief en sportief aangelegd. Ik vind het leuk om spelletjes te doen en lekker naar buiten te gaan. Ik kan af e...
Lisanne, babysitter - 1911 Uitgeest

Hallo, Ik ben lisanne en ik ben 16 jaar. Ik ben op zoek naar een oppasadres om een extra zakcentje te verdienen. Ik heb een paar keer op me kleine neefjes gepast van 1 jaar en ik vind het erg leuk om te doen. Ik kan koken, voorlezen , spelletjes spelen waarbij ze zich vermaken en ik speel ook onderandere gitaar en ik zing.
Ina, oppas in Uitgeest 1911

Hi, Ik ben Ina, 17-jaar oud en woon in Uitgeest en zou graag in mijn vrije tijd willen oppassen! Ook kan ik uw kind helpen met eventuele huiswerk en andere school gerichtte onderwerpen.
Denice, baby sitter - 1911 Uitgeest

Mijn naam is Denice en ik ben 17 jaar oud. Ik ben opzoek naar een leuk bijbaantje en ik vind kinderen echt super leuk om mee om te gaan. Ik heb al eerder wat oppas klusjes gedaan en het viel mij goed in de smaak. Ook vind ik het erg leuk om dingen te doen buiten huis met kinderen.

hallo, ik ben Britt. Ik wil graag bij mensen thuis oppassen, maar niet te ver weg van mijn omgeving. ik pas vaak op mijn broertjes van 1 en van 3. Daar heb ik heel veel plezier in en ik hou van kinderen. Ik speel graag met de kinderen buiten en ik vind het ook heel leuk om spelletjes te spelen. ik vind het in ieder geval leuk om plezier te maken met het kind of met de kinderen.

Ik ben 18 jaar en ik studeer in Alkmaar, ik doe de secretaresse opleiding. Ik werk heel graag met kinderen. Dat doe ik regelmatig met mijn neefje en nichtje. Helaas wonen zij te ver om even op te passen. Daarom wil ik u graag helpen!