Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppas Velsen-Zuid, oppas 1980

Velsen, les principales villes

Oppasser Velsen-Noord
Oppasser IJmuiden
Lisanne, oppasser - 1544 Zaandijk

Goede dag! Ik zal mij even voorstellen, ik ben Lisanne, 22 jaar, en op het moment leer ik om juf te worden. Ik hou erg van spelletjes, zowel buiten als binnen, van kaarten tot karten: Mens erger je niet, schaken, domino, Kezen, memory, Mario, Pokémon, Barbie, verstoppertje et cetera. Ik hou van creatieve activiteiten. Ik speel niet echt een instrument maar ben bekend met de xylofoon. Helaas heb ik geen rijbewijs, maar ik ben goed bekend met het openbaar vervoer. Ik ben geduldig en werk het...
Suzanne, buitenschoolse opvang in Limmen

Mijn naam is Suzanne . Ik ben 25 jaar en woonachtig in Limmen. Op dit moment ben ik werkzaam in de kinderopvang. Dit doe ik met veel plezier. Voor de woensdag heb ik tijd om op uw kind te passen. Ik heb de opleiding sociaal pedagogisch hulpverlener afgerond en ervaring opgedaan in het werkveld. Ik vind het leuk om actief bezig te zijn. Dit kan in de vorm van sportiviteit, spelletjes en koken. Mocht u nog vragen hebben kunt u gerust contact met mij opnemen. Met vriendelijke groet, ...
Lisa, oppas in Limmen 1906

Hoi, ik ben lisa, welkom op mijn profiel! Ik ben 18 jaar jong en ik doe op dit moment het eindexamenjaar van de havo. Over een maand doe ik examen. Na mijn examen heb ik vakantie van begin juni tot eind augustus. Na de havo wil ik de zorg in, het liefst chirurgie of kinderarts. Ik heb mij ingeschreven voor de opleidingen verpleegkunde en operatieassistentie. Ik hoop een leuk oppas adresje te vinden waar ik leuke spelletjes met uw kind kan doen of kan helpen met huiswerk en in de latere uurt...
Sophie, oppas - 1981 Velsen-zuid

Mijn naam is Sophie ik ben 21 jaar oud en woon in Velsen-Zuid. Toen ik de opleiding deed als helpende Niveau 2 heb 1, 5 jaar geholpen in een gastgezin. Het gastgezin had 3 kinderen van pasgeboren 3 en 5 jaar oud. Dit heb ik naar tevredenheid voltooid. Na helpende niveau 2 ben ik uitsluitend werkzaam geweest voor 3 jaar in de functie van Verzorgende IG bij De Wildhoef in Bloemendaal op de afdeling verpleegunit waar ik in een leer/werktraject de opleiding verzorgende IG in September 2014 heb ...
Valeria, oppas in Velsen-zuid 1980

Hoi, ik ben Valeria, ik ben 17 en ik woon in IJmuiden. Ik studeer op dit moment hbo verpleegkunde en zou graag wat bij willen verdienen met oppassen. Ik ben in het weekend en soms doordeweeks beschikbaar als dit met school uitkomt. Ik hou heel veel van kinderen en heb er redelijke ervaring mee omdat ik altijd op mijn nichtje en buurkinderen moest passen. Ik kan Engels en een klein beetje Russisch. Bent u geïnteresseerd in mij als oppasser? stuur me dan een berichtje!
Sofie, babysitter in Bloemendaal 2803

Ik ben Sofie en ik ben 15 jaar, ik pas veel op bij mij in de straat/buurt en vind het heel leuk om op kinderen op te passen! Ik heb een kleiner zusje en pas al vanaf ik 10 jaar was alleen op, op haar. Maar sinds ik 12 ben pas ik vaak buiten huis op in meestal het weekend, maar ook na school! Als het lekker weer is ga ik graag naar buiten (ijsje halen, speelplein, naar het bos) ik hoop dat ik kan bij een gezin hulp kan bieden !
Lia, buitenschoolse opvang - 1489 De woude

Ik ben Lia (18 jaar) en ik zoek naar een bijbaantje. Ik ben 2e jaars student op de opleiding verpleegkundige. Ik wil naast mijn opleiding een bijbaantje erbij. Ik heb een onregelmatig rooster maar ik ben vaak 1 of 2 dagen in de week vrij. Ik hou ontzettend veel van kinderen en wil hier ook mijn beroep van maken. Ik heb niet veel ervaring maar ik heb wel 4 neefjes waar ik soms op heb gepast. Ik vind het leuk om te koken en ik hou van spelletjes doen. Ik heb bijna mijn rijbewijs.
Amar, oppas - 1906 Limmen

Ik ben amar, ik ben 17 jaar oud ben dol oo kinderen mijn broer heeft sinds kort ook een baby en daar pas ik ook wel eens op. Ik ben goed met kinderen ik kan van alles van leuk tot saai. Ik doe houshoudelijke taken altijd voor mijn moeder en koken kan ik ook. Ik ben opzoek naar alleen oppassen voor weekenden dat u weg bent of avonden etc.

Hallo, mijn naam is Sahar en ik ben 14 jaar. Ik heb al een beetje ervaring met kinderen doordat ik soms op mijn nichtjes pas en vind het ook leuk.

Hey, ik ben Bram. Ik ben 17 jaar en net klaar met mijn vwo-opleiding. Ik heb momenteel een jaar geen school en kan me dan ook volledig focussen op werk. Maar daarnaast vind ik het ook heel leuk om met kinderen te werken. Ik vind het ontzettend leuk om hen de mooie dingen van het leven te laten zien en ze te helpen in hun ontwikkeling. Aarzel niet om vragen te stellen, ik ben altijd beschikbaar.