Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Gastouder Almelo, gastouder 7600

Almelo, les principales villes

Gastouder Aadorp
Gastouder Bornerbroek
Ingrid, gastouder in Almelo 7609

Ik ben een gastouder met ervaring en de benodigde certificaten. Ik doe dit werk met veel plezier vind het geweldig om met kinderen te werken. Gezellig binnen knutselen of heerlijk naar buiten de wereld ontdekken de bossen in of naar de kinderboerderij. Ik laat ieder kind in zijn waarde zodat ze zichzelf kunnen zijn en pas het liefste in uw huis op zodat ze in hun eigen vertrouwde omgeving zijn. Ben ingeschreven in het landelijk register en bij gastouderbureaus.
Vera, gastouder in Almelo

Dag lieve kinderen en ouders, Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Vera. Ik ben 20 jaar oud en woon in Almelo samen met mijn poesje Bloempjuh. Binnenkort begin ik op de maandag en dinsdag bij een gastgezin. Ik zoek nog lieve kindjes die bij het liefst mij thuis willen komen spelen. Mijn huisje is klein maar fijn! Ik vind het fijn om liedjes te zingen, schilderen, kleuren voorlezen en buitenspelen. Tijdens mijn stage die ik heb gevolgd voor mijn gastouder diploma heb ik veel ervaring o...
Kirsten, gastouder in Almelo 7609

Ik woon in Almelo en ben 25 jaar. Ik heb 4 jaar lang mogen oppassen op 2 kindjes. Toen ik begon met oppassen waren ze 5 en 6 jaar. Ook pas ik vaak op mijn neefjes en nichtjes van de leeftijd 0 tot 6. Ik zoek een leuk gezin waar ik voor mag oppassen. Fulltime of parttime vind ik allebei leuk. Bij u in huis of bij mij in huis kan allebei. Er op uit gaan met de kindjes of gezellig knutselen in huis, ik sta voor alle ideeën open. Baby, peuter of kleuter elke leeftijd trekt mijn aandacht e...
Danah, gastouder in Almelo 7609

Laat me eerst even voorstellen ik ben Danah , 19jaar oud. . Ik wil verder studeren met kinderarts. Ik werk graag altijd met kinderen, ik werd blij als ik met hun spelletjes doen of voor hun een boekje lezen. Ik heb een stage gedaan als een oppas met kinderen vanaf 0-6 jaar , ik begrijp kindjes goed en ik kan met hun altijd goed omgaan. Bericht gerust als je vragen hebt of een afspraak met mij wilt maken.
Arpik, gastouder - 7609 Almelo

Hallo Lieve ouders, Ik ben Arpik en ik woon in Almelo in wijk Windmolenbroek. Ik ben 27 jaar oud en getrouwd en we hebben een dochter van ander half jaar. ik heb diploma van Helpende zorg en Welzijn en ben stage gelopen bij kinderdagverblijf de Carrousel. en ik ga binnenkort EHBO cursus volgen. ik ben beschikbaar van maandag tot en met zaterdag. Groetjes, Arpik

Moeder van vier kinderen. Al jaren actief als gastouder. Daarnaast veel ervaring in huishouden en als mantelzorger. Structuur, communicatie en humor staan hoog in mijn vaandel. Plezier en vertrouwen voor beide kanten zijn belangrijk voor mij. Binnen ons huis zijn de mogelijkheden erg groot. Zowel binnen als buitenspeelgoed voldoende aanwezig. Daarnaast knutselen en bakken we ook graag. Uitstapjes staan ook vaak op ons programma.

Ik ben een moeder van vijf kinderen waarvan er al vier buiten huis wonen. Ik heb ervaring in de kraamzorg, gehandicaptenzorg en kinderopvang. Veel thuis maar ook in een kinderdagverblijf. Ben erg creatief en hou de kinderen graag bezig met spelen en knutselen. Ook is er veel (veilig) speelgoed aanwezig.

HALLO Ik ben Narine 30 jaar oud. Heb 2 dochters een van12 en een van 6. Mijn hobby's zijn koken, muziek, ik ben spontan, vrolijk en vrindelijk. Ik vind hartstikke leuk werken met kinderen .En heb planen om daar gaan mij verdiepen.