Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Gastouder Berkel en Rodenrijs, gastouder 2650

Lansingerland, les principales villes

Gastouder Bergschenhoek
Gastouder Bleiswijk
Marga, gastouder in Berkel en rodenrijs

Hoi, Mijn naam is Marga . Ik ben 53 jaar en al 12 jaar gastouder, en ingeschreven bij een gastouderbureau. Ik hou ervan om met kinderen bezig te zijn en ze ook iets te leren. Ik mocht de afgelopen jaren meer dan 30 kindjes opvangen, ik heb er zoveel van geleerd .Vooral hoe leuk het is om mee te maken hoe de kindjes zich ontwikkelen naarmate ze langer bij mij zijn . Nu mijn eigen kinderen groot zijn vind ik het een verrijking om gastouder te zijn.Want niets is mooier dan een kindje he...
Suzanne, gastouder in Berkel en rodenrijs

Ik heb al 20 jaar ervaring in de kinderopvang. Vanaf 1 september 2015 wil ik kindertjes opvangen in mijn eigen huis. Ik ben een moeder van 2 kinderen meisje van 14 en een jongen van 8 jaar oud. Het dagritme van de kinderen zal aan hun eigen onwikkelingsfase liggen en ze zullen ook in hun eigen tempo de wereld mogen ontdekken. We zullen lekker buitenspelen, met de hond wandelen, als het regent binnen gezellig verven of kleuren of iets moois maken voor papa of mama.
Jonette, gastouder - 2651 Berkel en rodenrijs

Hallo, Mijn naam is Jonette, moeder van 3 volwassen kinderen. Ik ben jaren geleden als kraamverzorgster begonnen en ook was ik docente babymassage. Al 15 jaar werk ik nu als gastouder. Omdat er een aantal kinderen naar de basisschool gaan zoek ik nieuwe gastkindjes om op te vangen. Ik ben lief, zorgzaam, consequent, grappig met de kinderen en vertrouwd. Kinderen komen hier graag spelen. Met de 4-ling buggy gaan we vaak wandelen naar het dorp of een speeltuin. Ook is er een tuin aanwez...
Denise, gastouder - 2651 Berkel en rodenrijs

Beste ouders, Ik ben Denise, 37 jaar oud en moeder van een dochter van 8. Ik woon samen met mijn vriend, mijn dochter en onze katten, schildpadden en guppen in Berkel en Rodenrijs. Heb 14 jaar gewerkt als leerkracht in het basisonderwijs en vind het erg leuk om met kinderen te werken. Ben creatief, ga graag op pad met de kinderen. Ik zoek ouders die een gastouder zoeken voor hun kind in de leeftijd van 0-12 jaar.

Ik ben een moeder uit Berkel en Rodenrijs. Sinds een jaar ben ik gastouder bij mij thuis. ik heb ruimte voor diverse kinderen. Ik ben creatief, enthousiast en zorgzaam.

Dernières recommandations

Marga, gastouder in Berkel en rodenrijs

Marga is met liefde en toewijding gastouder geweest van onze jongste zoon gedurende een paar jaar. Ze hebben echt een band opgebouwd door de veiligheid die ze biedt en aandacht die ze heeft voor hem. Marga doet allerlei leuke dingen met de kinderen, knutselen maar vooral heerlijk spelen. Wij bevelen Marga zeker aan.

Oppas Berkel en Rodenrijs

Oppasser Berkel en Rodenrijs

Ouders Berkel en Rodenrijs

Gedeelde kinderopvang Berkel en Rodenrijs

Steden in de buurt :

Gastouder Hillegersberg

Gastouder Terbregge

Gastouder Delfgauw

Gastouder Overschie

Gastouder Prinsenland