Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Gastouder Odijk, gastouder 3984

Bunnik, les principales villes

Gastouder Bunnik
Gastouder Werkhoven
Saskia, gastouder - 3738 Maartensdijk

Hola! Me llamo una chica de Holanda y quiero trabajar en España temporal. Me gustaría dominar la idioma mejor y me gustaría quedarse en la país. ¿Quiere darme este oportunidad? Estoy buscando un trabajo de una niñera, prefiero una lugar cerca de Barcelona ó Tarragona. Tengo un poco de experiencia, porque tengo tres hermanitos (un chico y una chica de ocho años y un chico de trece años). También me gusta llevarse con niños y ayudar.

Hallo ouders, Ik ben Hanane, 35 jaar en woon pas in Vianen met mijn gezin. In 2011 heb ik mijn opleiding SPW4 afgerond en diploma gehaald. Daarnaast ben ik ook in bezit van een EHBO kinder certificaat. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring met kinderen van verschillende leeftijden en groepen. Ik kan goed omgaan met kinderen, ben creatief en hou veel van spelletjes doen met kinderen. We wonen in een mooie nieuwe eengezinswoning met veel ruimte voor de kinderen. Voor meer informatie kunt...

Officieel geregistreerd als gastouder. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen.

Ik ben Nabila een lieve oppas en moeder van 2 kinderen. Ik ben gek op kinderen en we hebben altijd super veel plezier! Ik vind het belangrijk dat kind en ouders tevreden zijn aan het einde van de dag. Ik ben energiek en vind het heerlijk om kinderen continu te verademen te vermaken. Baby's vind ik geweldig, lekker vertroetelen!