Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Gastouder Tiel, gastouder 4000

Tiel, les principales villes

Gastouder Kapel Avezaath (Tiel)
Gastouder Wadenoijen
Tamara, gastouder - 4001 Tiel

Hallo mama en papa, Mijn naam is Tamara ben 35 jaar oud en heb zelf 4 kinderen waarvan de jongste 4 jaar zijn ( tweeling ). Ben begonnen toen ik 15 jaar was met oppassen in de weekende. Daarbij uitgegroeid tot avonden en door de weeks. Nu mijn werk ervan gemaakt omdat met kinderen werken ik wel het allerliefste doe. Heb alle leeftijden gehad van 0-12 jaar. We doen allerlei leuke dingen zoals spelletjes, muziek, knutselen, dansen en nog veel meer. Hopelijk tot snel !!

Ik ben een vrouw van 56 jaar Ik heb zelf 3 jongens groot gebracht die nu met veel vertrouwen in de maatschappij staan.We kijken samen ook terug op een fijne tijd samen . Ik ben 10 jaar werkzaam geweest in een gezin met 3 kinderen voor twee dagen in de week waar ik volledig voor zorgde . De moeder van de kinderen is gestopt met werken en nu ben ik op zoek naar een nieuw gezin waar ik heel graag in mee wil groeien Mijn kwaliteiten zijn om de kinderen een veilige plek te geven met veel vrol...

Beste ouders in Tiel en omgeving. Ik ben Leyla 36 jaar. Al 8 jaar werk ik met veel plezier als gastouder vanuit huis. Ik heb ervaring met kinderen van 0 tot 17 jaar. Ik vind het belangrijk kinderen de ruimte te bieden om op hun eigen niveau en tempo te ontwikkelen. Lekker buiten ravotten of knutselen, zingen, dansen, boekjes lezen naar de speeltuin, hertenkamp, bakken is zeker aan de orde. Verder ben ik een warm, betrokken mens, in voor een grapje en erg flexibel. Ik heb nog plekjes over. Dus...
Joice, gastouder in Tiel 4007

Hallo, Ik ben Joice moeder van 2 kinderen en sinds januari officieel als gastouder begonnen. Daarvoor heb ik 2 jaar lang (tijdens mijn opleiding) op kinderen gepast van verschillende leeftijden. Ik vind het leuk om allerlei dingen te ondernemen zoals knutselen, spelletjes doen, naar buiten gaan, iets lekkers bakken, maar ik vind het ook belangrijk dat kinderen zelfstandig kunnen spelen en zichtzelf kunnen vermaken.

Ik ben 31 jaar en al 11 jaar leidster op een kinderdagverblijf, nu voor 2 dagen (ma en do) Ik heb dus nog een aantal dagen over die ik kan opvullen. Zelf heb ik ook 2 kinderen van 5 en 3. De jongste gaat in september naar school. We wonen in het centrum van Tiel.

Ervaren gastouder in Maarn?