Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppas Waalre, oppas 5580

Waalre, les principales villes

Steffy, oppas in Waalre 5581

Hallo, Mijn naam is Steffy , 21 jaar oud en woonachtig in Waalre. In 2013 heb ik het diploma pedagogisch medewerkster niveau 3 behaald. In de tijd van mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Kinderstad (kinderopvang 0-4 jaar + BSO) Ook heb ik na mijn opleiding een 0-uren contract mogen tekenen, waar ik helaas niet veel uren van heb mogen werken. Dit vanwege alle bezuinigingen en reorganisaties. Ik ben flexibel, spontaan en vind het geweldig om een lach op het gezicht van uw kind te tove...
Brigitte, oppas - 5581 Waalre

Ik ben Brigitte , 17 jaar. Ik vind het erg leuk om op uw kinderen te passen, dit is echt mijn passie vanaf kleins af aan al. Ik ben ervaren met kleine kinderen, kom uit een gezin van 7 kinderen en waarin ik al 9 keer tante ben geworden.
Marleen, oppas in Waalre

Mijn naam is Marleen, ik ben 48 jaar en getrouwd. Samen met mijn man hebben wij 4 kinderen in de leeftijd van 14 to23 jaar. Ik vind het heerlijk om te zorgen voor kinderen en ben dol op baby's. Maar eigenlijk heeft elke leeftijd zo zijn charme. Nu mijn jongste 14 is vind ik het leuk om eens om me heen te kijken en op zoek te gaan naar een gezin waar ik even de zorg over kan nemen van het drukke bestaan van werkende ouders. En of het nu om spelletjes spelen gaat of lekker naar buiten gaan o...
Maryke, oppas - 5583 Waalre

Ik ben Maryke en ik woon in Waalre. Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 gedaan en heb 5 jaar in de kinderopvang gewerkt. Ik heb dus redelijk wat ervaring. Ik ben vriendelijk, vrolijk, enthousiast en hou ervan om het kinderen naar hun zin te maken en te zorgen dat ze zich op hun gemak voelen. Ik vind het fijn als ik ze wat kan leren. Als u verdere vragen heeft hoor ik het graag!
Caroline, oppas - 5583 Waalre

Hallo ik ben Carolien, 56 jaar oud en inmiddels al grootmoeder, ik ben gek op kinderen, creatief, kan goed babbelen en verhalen vertellen. Ben ondernemend, dus er op uit gaan is voor mij ook geen probleem.