La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Top-oppas ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@top-oppas.com ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Gaby, biedt gedeelde kinderopvang - 2000 Haarlem

op 29/03/22: Ik ben op zoek voor een gastouder voor onze dochter. We werken met onregelmatige diensten en ik werk om de weeks in het weekend. Dus het kan dat we nodig hebben om haar vroeg in de ochtend bij de opvang brengen of dat we haar wat later op de dag naar de opvang brengen en dan laat in de avond haar ophalen. Als jullie geïnteresseerd zijn, stuur me een bericht.

Mirte, zoekt gedeelde kinderopvang - 1300 Almere stad

op 03/05/21: Wij hebben wat hulp nodig door ons wat uit handen te kunnen nemen, even met ons zoontje boodschappen doen of naar een speeltuintje gaan en daarna wat te koken. Waardoor wij net wat meer lucht krijgen en iets meer tijd hebben voor ons zelf.

Jules, zoekt gedeelde kinderopvang in Velsen-zuid 1980

op 02/11/20: Ik ben een alleenstaande vader van een jonge van 2.5 jaar. Mijn zoon is nog net in Nederland en afkomstig uit Senegal. Ik heb een fulltime baan en werk ook onregelmatig. via de regulier regeling heeft junior al voor drie dagen ( Woensdag donderdag en vrijdag ) een opvangplek gekregen. Ik zoek dus voor de andere dagen een flexibele opvang familie voor hem. dat zou gaan om de dagen maandag en dinsdag en in het weekend, met vriendelijke groet,

Jules, biedt gedeelde kinderopvang - 1980 Velsen-zuid

op 31/10/20: Ik ben een alleenstande werkende vader. Ik zoek voor mijn zoontje Junior van 2.5 jaar extra dagen opvang. Junior is net geen week in Nederland en wonde in Senegal. Junior heeft al plek voor 3 dagen opvang bij de kinderdagverblijf Partou te SANTPOORT-ZUID. Omdat ik een fullbaan hebt en ook onregelmatig werkt ben ik op zoek naar een flexible opvang gelegenheid om de andere twee dagen op te vullen. Ik hoop dat hiermee word geholpen. Jules

Rutger, biedt gedeelde kinderopvang in Weesp 1383

op 02/09/18: Ik zoek vanaf 10 september een gastouder/oppas in Weesp voor mijn dochtertje Amaya van 7 maanden. Ik zoek iemand die het leuk vind voor kinderen te zorgen, enigszins flexibel is, en liefst geregistreerd.

Ozan, biedt gedeelde kinderopvang in Hoofddorp

op 20/01/18: Wij zijn geïnteresseerd in jou als oppas. Voor onze tweeling van 1 jaar (jonge+meisje) zoeken wij voor 3 dagen in de week een gastouder. Graag willen we weten wat je uurprijs is indien wij de kids bij jouw thuis langs brengen voor oppas werk. Je dient wel geregistreerd te zijn zodat wij kinderopvangtoeslag van de belasting kunnen krijgen. Bij voorbaat dank.

Samantha, biedt gedeelde kinderopvang in Beverwijk

op 03/07/16: Hallo allemaal! Wij zoeken voor onze tweeling van 1, 5 jaar oud een lieve en goede gastouder. Gewenste dagen en tijden: In de schoolweken dinsdag en donderdag. In de schoolvakanties dinsdag, woensdag en donderdag. Variërend van 11.00 tot 17.00 uur en 9.00 tot 17.00 uur. Liever geen huisdieren. Rookvrije en schone opvangruimtes heel wenselijk.

Lisa, biedt gedeelde kinderopvang in Santpoort-zuid

op 24/06/15: Wij zijn er nog niet over uit wat wij het liefst willen. Het mag een fijne oppas aan huis zijn maar overwegen ook een leuke gastouder aan huis. Het hangt een beetje af van de kosten. Graag bespreek ik dit persoonlijk.

Amsterdam, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: