La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Top-oppas ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@top-oppas.com ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Marlies, zoekt gedeelde kinderopvang in Stolwijk 2821

op 13/02/18: Ik ben werkzaam in de zorg en ben op zoek naar een flexibele oppas Het is voor onze dochter van 6.5 jaar zij zit op de Christelijke basisschool in Stolwijk. Het betreft voorschoolse opvang vanaf 06.30 uur of na schoolse opvang mijn werkdagen zijn wisselend, ik heb 1 x per 6 weken mijn rooster. Schoolvakantie's is niet nodig

Afza, biedt gedeelde kinderopvang in Rotterdam

op 16/03/17: Ik zoek iemand die samen met mij voor 3 weken lang op woensdag, donderdag en vrijdag op 3 kinderen wil passen. Mocht het schikken, dan kan zij permanent aan de slag op die dagen, waarbij ze kan passen op twee kinderen samen met een grootouder.

Tamara, biedt gedeelde kinderopvang in Sliedrecht 3362

op 15/11/15: De oudste zit in Dort op school cluster 3 heeft een ernstige aangeboren hartafwijking slikt bloed verdunners. Jongste zit nog hier halve dag op school en is autist Ik werk op din en don middag meestal 1/5 of 2/6 oma past ook op maar wordt binnen kort geopperd en kan dan en tijd niet oppassen

Marieke, zoekt gedeelde kinderopvang in Krimpen aan den ijssel

op 18/08/15: Ik werk in de zorg en Heb dus wisselende diensten.. daarom zou het fijn zijn om per 2 weken de oppas dagen te kunnen afspreken.. het gaat om ochtendje.. van rond 07:00u tot rond 11:00. misschien een enkele keer een middagje als ik avonddienst heb.

Anneke, biedt gedeelde kinderopvang in Ammerstol 2865

op 23/03/15: Omdat ik tijdelijk in Ammerstol gevestigd ben zoek ik verschillende oppas mogelijkheden. Ik zoek dag opvang een ieder geval tot eind april voor 3 dagen per week. Verder ben ik ook op zoek naar wel eens een oppas s avonds.

Dordrecht, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: