Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppasen Eemnes, oppassen 3755

Eemnes, les principales villes

op 07/07/21 : Ik ben op zoek naar een oppas/gastouder (liefst niet bij mij thuis, om praktische redenen: ik woon in Huizen, maar mijn dochter gaat in Eemnes naar school). Liefst bij iemand die: - oppast op meer leeftijdsgenootjes van mijn dochter; - aandacht heeft voor natuur; - eventueel bekend is met hoogbegaafdheid.
Giel, zoekt parttime opvang in Eemnes 3755

op 01/06/21 : Hoi...! Wij zijn Madeline, Giel, Jack, Charlie en Harry en wonen nu net in Eemnes. Jack is 5 jaar, Charlie is 3 jaar en Harry is net geboren in april. We zijn naar een vaste oppas op zoek. We zijn een gezin die er graag op uit gaan, leuke dingen doen en van gezelligheid houden. Wel vinden we het belangrijk dat er af en toe mini huishoudelijke taken worden gedaan. Een leuke, lieve, creatieve, gezellige en vooral zorgzame oppas hoort hier bij. Iemand die van aanpakken weet en zelf dingen ga...

op 22/02/20 : Ik ben opzoek naar een flexibele gastouder die ook overnachting aanbiedt vanwege mijn baan. Rooster 8 weken van te voren gemiddeld 10 dagen in de maand.

op 11/09/16 : Hallo, Ik ben op zoek naar een oppas voor mijn 2 dochtertjes van 2 en 3 1/2 . Het gaat hier om af en toe in het weekend voornamelijk zaterdag avond. En eventueel een keer een middagje. Vrijdag 16 september heb ik opas nodig. Het zou fijn zijn als de oppas af en toe zou willen blijven slapen. Lijkt dit je iets stuur me dan een berichtje. Groetjes Ilona.

op 12/05/16 : Ik zoek iemand die af en toe in het weekend op onze 2 meisjes zou willen passen. Leeftijd 3 1/2 en bijna 2 jaar. Het gaat voornamelijk om de Zaterdag middag/ avond en dan wisselend tot 11 uur maar ook tot 2 a 3 uur s'nacht. Het is mogelijk om te blijven slapen op een eigen kamer. Dit zou ook erg fijn zijn wanneer dit af en toe zou kunnen. Of een keer op Zondag ochtend/ middag. Groetjes Ilona.