Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Gastouder Eemnes, gastouder 3755

Eemnes, les principales villes

Saskia, gastouder - 3738 Maartensdijk

Hola! Me llamo una chica de Holanda y quiero trabajar en España temporal. Me gustaría dominar la idioma mejor y me gustaría quedarse en la país. ¿Quiere darme este oportunidad? Estoy buscando un trabajo de una niñera, prefiero una lugar cerca de Barcelona ó Tarragona. Tengo un poco de experiencia, porque tengo tres hermanitos (un chico y una chica de ocho años y un chico de trece años). También me gusta llevarse con niños y ayudar.

Op zoek naar warme, professionele, huiselijke kinderopvang voor een baby’tje, dreumes of peuter… Welkom! Vanaf januari 2015 heb ik een speelplekje vrij in mijn gastouder gezin! Op maandag, woensdag en donderdag, kan er een vriendje of vriendinnetje bij. Vanaf februari misschien ook op de dinsdag. Ik ben 29 jaar en werk al enkele jaren vol liefde en enthousiasme met kinderen van 0 tot 4 jaar. Ik licht graag toe in een persoonlijk gesprek hoe en waarom. Ik ben gediplomeerd Pedagogisch Mede...
Odette, gastouder - 1394 Nederhorst den berg

Ik woon met man en 2 jongens (14 en 16) in Nederhorst den Berg. 13 jaar ben ik met veel plezier gastouder voor kinderen van 0 t /m 4 jaar. Soms komen ook oudere broers of zusjes mee. Ieder kind is anders en het is fascinerend om te zien hoe ze zich ontwikkelen. Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig en thuis voelt, want dan kan hij zich het best ontwikkelen. En ik vind vooral de persoonlijke band die ik opbouw met een kind erg leuk.
Sella, gastouder in Soesterberg

Lieve ouders, Graag delen🍀 Ik het een aantal plekjes vrij in mijn opvang maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag (07:00 tot 17:00 andere tijden in overleg) Ik woon in soesterberg met een ruime tuin Welk lief kindje mag komen spelen en bij mij ontwikkelen? Voor meer informatie stuur gerust een berichtje Liefs Sella

Ik ben Nabila een lieve oppas en moeder van 2 kinderen. Ik ben gek op kinderen en we hebben altijd super veel plezier! Ik vind het belangrijk dat kind en ouders tevreden zijn aan het einde van de dag. Ik ben energiek en vind het heerlijk om kinderen continu te verademen te vermaken. Baby's vind ik geweldig, lekker vertroetelen!