Votre navigateur n'est pas à jour. Top-oppas peut ne pas fonctionner correctement. Mettez à jour svp votre navigateur svp 😊

La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Top-oppas ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@top-oppas.com ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Hielke, zoekt parttime opvang in Rutten 8313

op 07/02/24: Ivm gezondheidsproblemen van mijzelf ben ik op zoek naar iemand die kan helpen met de zorg voor mijn zoon van 2 jaar en licht huishoudelijke taken. Het gaat om de woensdag en donderdag van 08:30 uur tot ongeveer 17:00 uur. Als de donderdag niet past dan eventueel een andere dag. We wonen aan de buitenweg, net buiten Lemmer.

Annelie, biedt kinderopvang

op 28/09/23: Ik ben op zoek naar iemand die het leuk vind om af en toe op te passen (meestal avonden) op ons zoontje. Hij is 6 maanden, heel vrolijk en energiek, maar slaapt (over het algemeen) heel goed vanaf een uur of 20.00 uur. Het echte oppassen in de avonden bestaat dus vooral uit lekker Netflixen op de bank en knuffelen met onze 2 katten :)

Rodney, zoekt een oppas in Witmarsum

op 20/07/23: Wij zijn op zoek naar een ervaren oppas voor onze kinderen van 5 en bijna 3 jaar oud. Bij voorkeur overdag op een zaterdag(middag) of zondag. Wij hebben 2 katten. We zoeken eerst een oppas voor een aantal uren.

Deleila, zoekt een oppas - 8500 Joure

op 01/04/21: Ik ben begonnen aan een nieuwe baan, maar mijn dochter kan pas vanaf 9 april naar de opvang. Ik zoek iemand met ervaring en die stevig in zijn of haar schoenen staat.

Victoria, zoekt een gastouder in Leeuwarden

op 19/10/19: mijn man werkt 4 weken op en 4 weken af, terwijl ik in de 3 ploegen werk. wij zoeken een oppas voor de 4 weken welke mijn man weg zijn. mijn ploegendiensten betekenen dat we oppas nodig hebben de ene week van 7-15 de week erop van 23-7 en de week daarna van 15-23. dit betekent dus ook in de nacht en wisselt per week en maand.

Tobias, zoekt een oppas - 8711 Workum

op 25/05/19: We are in Workum for a couple of days and would be grateful if someone could look after him for some hours during the day. (Can also be in the afternoon)

Martin, zoekt een gastouder - 8567 Oudemirdum

op 04/05/19: Wij zoeken per eind augustus 2019 een lieve oppas/ gastouder voor onze 2 meisjes van 5 en 8 jaar. Het liefst bij de gastouder thuis. Het gaat om opvang voor school en na school. Bij voorkeur op maandag en donderdag, maar andere dagen zijn bespreekbaar.

Laurien, biedt kinderopvang - 8581 Elahuizen

op 18/04/19: Wij zijn een gezin uit Amsterdam en we verblijven regelmatig in Elahuizen. Wij zijn op zoek naar iemand die s avonds kan oppassen op onze drie kinderen (die dan liggen te slapen).

Rianne, zoekt een part-time oppas - 8503 Joure

op 17/03/19: Hallo, Wij zijn op zoek naar een oppas aan huis voor onze twee jongens (3 en 6 jaar oud). Het gaat om; om de week op de dinsdagen vanaf 15.30 uur tot mijn partner thuis is en elke vrijdag vanaf 16.30 uur tot mijn partner thuis is. (Dit varieerd per dag, kan 18 u al thuis zijn, maar ook bijv pas om 21 uur.)

Rim, zoekt parttime opvang - 8723 Koudum

op 19/06/18: Ik zou graag in contact komen met Baukje en een keer kennis maken. Wij zoeken oppas voor 2 dagen, maandag en donderdag en eventueel nog flexibele uren in verband met diensten indien mogelijk. Bij de gastouder thuis of bij ons thuis is beide mogelijk.

Sandra, zoekt parttime opvang in Joure

op 19/06/18: Voor 3 kinderen zoeken wij een verantwoordelijke en liefdevolle gastouder die idealerwijs al ervaring in de kinderopvang heeft en in woont. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. Donderdag twee uur tot half zes. En vrijdaghalf twaalf tot hald zes. We kijken uit naar je bericht

Fieke, biedt kinderopvang in Heeg 8620

op 03/06/18: Wij hebben een bruiloft van familie. Bruiloft is op de camping. We kamperen met de kinderen op dezelfde camping dus zijn in de buurt. De kinderen brengen we zelf naar bed. We willen graag iemand die bij de tent zit voor het geval onze kinderen wakker worden

Wymbritseradiel, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: