Votre navigateur n'est pas à jour. Top-oppas peut ne pas fonctionner correctement. Mettez à jour svp votre navigateur svp 😊

La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Top-oppas ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@top-oppas.com ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

...en het is gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Gratis!

Gratis contact opnemen en ontmoeten? Hier is het mogelijk:-)

Efficiënt

Elke dag honderden nieuwe advertenties

Betrouwbaar

Verificaties, beoordelingen, referenties: vind uw opvang met zekerheid.

Ruth, zoekt een part-time oppas

op 03/05/24: Het gaat om onze dochter Sterre. Zij wordt in juni 3 jaar. Sterre gaat 3 ochtenden naar de speelleergroep. Belangrijk om te weten is, is dat het gaat om een starttijd van 5.30 uur 's ochtends. Ze wordt op school verwacht tussen 8.30 en 8.45, en kan weer opgehaald worden tussen 12.15 en 12.30. Ik werk tot ±15.30 en mijn vriend tot ±16.30. Het gaat hier om de maandag, woensdag en vrijdag. Evt kunnen wij wat anders regelen voor na school, onze nood zit 'm in de vroege ochtend. Donderdags is er n...

Annelie, biedt kinderopvang

op 28/09/23: Ik ben op zoek naar iemand die het leuk vind om af en toe op te passen (meestal avonden) op ons zoontje. Hij is 6 maanden, heel vrolijk en energiek, maar slaapt (over het algemeen) heel goed vanaf een uur of 20.00 uur. Het echte oppassen in de avonden bestaat dus vooral uit lekker Netflixen op de bank en knuffelen met onze 2 katten :)

Cyril, zoekt een oppas

op 21/09/23: Wij zoeken een oppas voor af en toe in de middag of avond. Wij hebben 2 prachtige dochters ( tweeling ) van op dit moment 7 maanden oud. Luna & Mae. Wij zoeken het liefste iemand die kinder EHBO heeft. Dit ivm prematuur geboren kinderen en een dochter met een sonde. ( ervaring met sonde is geen pre) Wel vinden wij het belangrijk dat onze toekomstige oppas een auto heeft voor in geval van nood en wij niet direct in de buurt zijn. Wij horen graag van je als je het leuk lijkt om op ...

Rodney, zoekt een oppas in Witmarsum

op 20/07/23: Wij zijn op zoek naar een ervaren oppas voor onze kinderen van 5 en bijna 3 jaar oud. Bij voorkeur overdag op een zaterdag(middag) of zondag. Wij hebben 2 katten. We zoeken eerst een oppas voor een aantal uren.

Christina, zoekt een oppas - 8900 Leeuwarden

op 15/03/22: Wij zijn op zoek naar een leuke en betrouwbare oppas, die flexibel inzetbaar is en het leuk vindt om op te passen. Bij nood, zoals ziekte van de kinderen of andere incidenten. Het zal gaan om de dagen: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Als het goed bevalt dan zijn vaste dagen mogelijk.

Deleila, zoekt een oppas - 8500 Joure

op 01/04/21: Ik ben begonnen aan een nieuwe baan, maar mijn dochter kan pas vanaf 9 april naar de opvang. Ik zoek iemand met ervaring en die stevig in zijn of haar schoenen staat.

Nynke, zoekt een gastouder - 8900 Leeuwarden

op 13/03/20: Wij zijn op zoek naar een zeer flexibele gastouder (het liefst aan huis) die de opvang van ons eerste kindje kan doen. Wij werken beide onregelmatig met als gevolg dat wij ochtenden hebben waarin we oppas nodig hebben vanaf 07:40. Omdat wij beide onregelmatig werken zullen er soms ook weekenden tussen zitten waarin wij opvang nodig hebben.

Victoria, zoekt een gastouder in Leeuwarden

op 19/10/19: mijn man werkt 4 weken op en 4 weken af, terwijl ik in de 3 ploegen werk. wij zoeken een oppas voor de 4 weken welke mijn man weg zijn. mijn ploegendiensten betekenen dat we oppas nodig hebben de ene week van 7-15 de week erop van 23-7 en de week daarna van 15-23. dit betekent dus ook in de nacht en wisselt per week en maand.

Johannes, Biedt kinderopvang in Leeuwarden

op 26/05/19: Wij zoeken een oppas voor onze drie kinderen Nigel (12), Ryan (10) en Dewi (8) jaar. Voor de laatste 3 weken van de zomervakantie, op dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30u - 16.00u

Irene, zoekt een gastouder - 8941 Leeuwarden

op 06/05/19: Omdat ons meisje nog zo jong en klein is vinden we het fijn een vaste gastouder aan huis te hebben voor de opvang en verzorging van onze dochter Zola. Zola is geboren op 11 maart 2019 en zal dus 3 maanden zijn als de opvang begint. Het aantal uren per week zal 20 uren zijn. Zola is ons eerste en enige kindje (op dit moment ;)) en wij vinden het daarom belangrijk dat zik de eerste periode in haar leven haar eigen ritme aan kan houden.

Laurien, biedt kinderopvang - 8581 Elahuizen

op 18/04/19: Wij zijn een gezin uit Amsterdam en we verblijven regelmatig in Elahuizen. Wij zijn op zoek naar iemand die s avonds kan oppassen op onze drie kinderen (die dan liggen te slapen).

Rianne, zoekt een part-time oppas - 8503 Joure

op 17/03/19: Hallo, Wij zijn op zoek naar een oppas aan huis voor onze twee jongens (3 en 6 jaar oud). Het gaat om; om de week op de dinsdagen vanaf 15.30 uur tot mijn partner thuis is en elke vrijdag vanaf 16.30 uur tot mijn partner thuis is. (Dit varieerd per dag, kan 18 u al thuis zijn, maar ook bijv pas om 21 uur.)

Wymbritseradiel, de belangrijkste steden

Andere advertenties

Steden in de buurt: