Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppasen Scharnegoutum, oppassen 8629

Wymbritseradiel, les principales villes

Ouders IJlst
Ouders Heeg

op 30/12/17 : Ik ben op zoek naar een oppas voor mijn 2 kinderen van 10 maanden en 2, 5 jaar. Eerst alleen incidenteel een keer een avond of middag. later ook wat regelmatiger aangezien ik van plan ben weer aan het werk (partime) te gaan. Eventueel 2 oppassen, een voor incidenteel en de ander voor tijdens werktijden.

op 29/07/17 : Wij hebben deze maand een aantal momenten dat wij weg zijn in de avond. Hiervoor zoeken wij oppas. De kinderen slapen en komen niet uit bed. Maat er moet natuurlijk wel iemand aanwezig zijn.

op 17/03/16 : Ik ben op zoek naar een lieve betrouwbare oppas die bij mij aan huis of in haar eigen kan oppassen op mijn zoontje van vier. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag ochtend en vrijdag. Op vrijdag zal mijn zoontje de hele dag vrij zijn. Ik kan dan alleen niet aangeven of de opvang voor de hele dag is, dit is afhankelijk wanneer hij naar zijn vader gaat. Ik zoek iemand die flexible, betrouwbaar loyaal en zeer lief is. Ik wil een erkende oppas die aangesloten is bij de kinderopvang.