Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppasen Hilversum, oppassen 1200

Hilversum, les principales villes

Merel, biedt part-time opvang - 1223 Hilversum

op 07/09/18 : Voor onze lieve dochter Frey, die inmiddels 7, 5 maand oud is zoeken wij een lieve actieve oppas bij ons thuis.

op 25/01/18 : Ik zoek een oppas zodat mijn kinderen met vriendjes kunnen buitenspelen ipv bso

op 31/08/17 : I am looking for someone for the next three months for 3-4 days a week to pick up from school up until 18:30 and having prepared a light meal. My daughter of 10 is Dutch but is bi-lingual and speaks English too. Once a week she brings a friend home and sometimes goes to someone else's. And she has some sport activities therefore the need for someone with a license.

op 26/06/17 : Wij zoeken voor 2 dagen( nader te bepalen) een oppas. Zal noodzakelijk zijn vanaf 7 uur ivm vroege begintijden werk. Mag bij opvang thuis of bij ons. De oudste zal naar school gebracht moeten worden en de jongste of gehele dag opgevangen of naar Kdv gebracht worden. Dit is in onderling overleg. Ben jij een flexibele vroege opvang neem dan contact met me op. Groeten monique

op 19/05/17 : beste wij zoeken een flexibele oppas/nanny die onze kids bij ons thuis opvangt. Zal voor 2 a 3 dagen zijn, beginnende waarschijnlijk om 7 uur in de ochtend! De oudste dan naar school brengen en samen met de jongste er een leuke dag van maken, en vervolgende de oudste weer ophalen. heeft u interesse dan horen wij het graag groeten monique

op 17/05/17 : Oppas voor 2 kids. Thuis En school brengen en halen. Is vooral noodzakelijk voor de vroege ochtend. 7 uur start

op 20/03/17 : We are currently looking for a tutor to teach English to a 5-year-old child before she moves to the USA with her family later this year. Lessons would take place at their home address at: 3632 JP Loenen a/d Vecht and they would ideally like to have lessons on either Tuesday or Thursday mornings. Teaching her basic vocabulary / phrases through simple games would be best.

op 25/02/17 : Chr gastouder gezocht, liefst bij ons thuis, 1-2 dagen per week. Per september 2017

op 12/01/17 : We zijn nog aan het kijken wat het beste past bij ons. Een kinderdagverblijf of gastouderopvang. En willen graag weten wat het aanbod tot nu toe is.

op 08/12/16 : Er is een gezin in Den Dolder die opvang zoekt voor hun zoontje (0 jaar) vanaf januari 2017. Als u interesse heeft kunt u mij bellen voor een kennismakingsgesprek. Met vriendelijke groet, Deborah gastouderbureau-bumblebee.nl

op 19/10/16 : Van 2 tot 7 op vrijdagmiddag. Regelmaat is een optie.

op 11/09/16 : Hallo, Ik ben op zoek naar een oppas voor mijn 2 dochtertjes van 2 en 3 1/2 . Het gaat hier om af en toe in het weekend voornamelijk zaterdag avond. En eventueel een keer een middagje. Vrijdag 16 september heb ik opas nodig. Het zou fijn zijn als de oppas af en toe zou willen blijven slapen. Lijkt dit je iets stuur me dan een berichtje. Groetjes Ilona.
Annelous, zoekt kinderopvang - 1394 Nederhorst den berg

op 12/06/16 : We gaan in juli verhuizen naar Nederhorst den Berg en zoeken vanaf augustus een flexibele oppas, in verband met onregelmatige werktijden en dagen. Mijn man en ik werken allebei in Amsterdam. In principe heeft mijn man op vrijdag vrij, maar kan deze dag ruilen. We hebben 1 zoontje van 5 maanden oud. We zoeken een lieve oppas, liefst zonder huisdieren, die onze zoon bij haar thuis kan opvangen en het niet erg vindt dat de opvangdagen onregelmatig zijn.

op 12/05/16 : Ik zoek iemand die af en toe in het weekend op onze 2 meisjes zou willen passen. Leeftijd 3 1/2 en bijna 2 jaar. Het gaat voornamelijk om de Zaterdag middag/ avond en dan wisselend tot 11 uur maar ook tot 2 a 3 uur s'nacht. Het is mogelijk om te blijven slapen op een eigen kamer. Dit zou ook erg fijn zijn wanneer dit af en toe zou kunnen. Of een keer op Zondag ochtend/ middag. Groetjes Ilona.

op 18/04/16 : Wij zoeken iemand die onze kinderen twee dagen in de week uit school haalt, en 's middags op ze past, helpt met speelafspraken en naar sport/muzieklessen. Avondeten komen voor de kinderen dan wel voor hele gezin is ook wenzelijk.
Femke, zoekt een part-time oppas in Loenersloot

op 03/04/16 : We zoeken een oppas voor 2 dagen/week, dit bij een gastouder of een oppas aan huis. Ons zoontje Lucx is nu 11 weken. Per medio mei wil ik terug aan het werk. Oppas gezocht voor de ene week op dinsdag en woensdag, de andere week op dinsdag en donderdag. We zijn op zoek naar een vriendelijke, creatieve, optimistische, maar rustige dame met ervaring.
Sanneke, biedt kinderopvang - 3632 Loenen aan vecht

op 06/12/15 : Beste mensen! Wij wonen sinds kort in Loenen aan de Vecht en hebben twee lieve dochtertjes van 2 maanden en bijna 2 jaar. Wij zoeken een occassionele oppas voor avonden en weekenden. Belangrijk voor ons naast betrouwbaar, lief, eerlijk en ervaren is ook gezellig, ondernemend en actief. Vanaf augustus zoeken wij een au pair!! Of iemand die 4 dagen in de week voor onze meisjes aan huis wilt zorgen. neem gerust contact met me op voor vragen en natuurlijk bij interesse
Szilvia, zoekt een gastouder - 3611 Oud-zuilen

op 30/11/15 : Ik zoek een oppas in Oud-Zuilen of in Maarssendorp. 4 of 5 dagen per week.
Szilvia, zoekt een gastouder in Oud-zuilen

op 30/11/15 : Ik zoek naar een oppas in Oud Zuilen of in Maarssendorp. 4 of 5 dagen per week.

op 12/06/15 : Wij zoeken een leuke oppas die onze zoon op woensdagmiddag uit school kan ophalen. Samen lunchen, huiswerk maken, spelletjes doen, de hond uitlaten. Er mag ook altijd een vriendje mee naar huis om te spelen. Rond half vijf moet hij omkleden voor voetbal. Daar mag hij dan zelf naar toefietsen. Heb je tijd en zin?
Mischa, zoekt een au pair - 1223 Hilversum

op 13/03/15 : ik zoek iemand die op mijn dochtertje kan passen, gemiddeld vanaf 7.45 uur t/m 17.30 uur, en wellicht ook voor avondeten kan zorgen. incidenteel (+/- 5 weken in het jaar) vanaf 7.15 uur t/m 18.15 uur