Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppasen Irnsum (Jirnsum), oppassen 9010

Boarnsterhim, les principales villes

Ouders Grouw (Grou)
Ouders Akkrum
Ouders Warga (Wergea)

op 30/12/17 : Ik ben op zoek naar een oppas voor mijn 2 kinderen van 10 maanden en 2, 5 jaar. Eerst alleen incidenteel een keer een avond of middag. later ook wat regelmatiger aangezien ik van plan ben weer aan het werk (partime) te gaan. Eventueel 2 oppassen, een voor incidenteel en de ander voor tijdens werktijden.

op 09/09/17 : Wij zijn op zoek naar een leuke lieve gastouder die sterk in haar schoenen staat en die graag veel met de kinderen onderneemt. Ook vinden wij het erg belangrijk dat de gastouder kijkt naar de ontwikkeling en behoeften van het kind en daarbij af durft te wijken van het opvoedingsboekje. Omdat 1 van onze kinderen op speciaal onderwijs zit is voor hem structuur heel erg belangrijk en ook duidelijke regels. Voor hem is een rustige gastouder erg belangrijk.

op 29/07/17 : Wij hebben deze maand een aantal momenten dat wij weg zijn in de avond. Hiervoor zoeken wij oppas. De kinderen slapen en komen niet uit bed. Maat er moet natuurlijk wel iemand aanwezig zijn.

op 27/07/17 : Zoeken oppas voor begeleiding van onze zelfstandige kinderen (5 & 9) bij spel / knutsel activiteiten. We zoeken dus een sportieve en creatieve oppas met gevoel voor verantwoordelijkheid. Veel ervaring is niet vereist. Niet roken!

op 17/03/16 : Ik ben op zoek naar een lieve betrouwbare oppas die bij mij aan huis of in haar eigen kan oppassen op mijn zoontje van vier. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag ochtend en vrijdag. Op vrijdag zal mijn zoontje de hele dag vrij zijn. Ik kan dan alleen niet aangeven of de opvang voor de hele dag is, dit is afhankelijk wanneer hij naar zijn vader gaat. Ik zoek iemand die flexible, betrouwbaar loyaal en zeer lief is. Ik wil een erkende oppas die aangesloten is bij de kinderopvang.

op 13/08/15 : Iemand die kids opvangt na school