Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppas Irnsum (Jirnsum), oppas 9010

Boarnsterhim, les principales villes

Oppasser Grouw (Grou)
Oppasser Akkrum
Oppasser Warga (Wergea)
Sanne, baby sitter in Oldeboorn 8495

Hallo ik ben Sanne , ben 20 jaar. ik heb zelf een broertje van 8 en heb van zijn geboorte af geholpen met de zorg. ik zou het heel erg leuk vinden om dit naast mijn opleiding te doen, en om u graag een handje te kunnen helpen. ik ben afhankelijk van de ov maar kan altijd bij u komen. Gr Sanne
Ilse, baby sitter in Gauw

Hallo ik ben Ilse en ik ben 15 jaar oud. Ik zit in de 4e klas van havo en ben op zoek naar een bijbaantje. Ik vind het super leuk om op te passen. Ik doe dit vaak bij neefjes en/of nichtjes.
Brechtsje, buitenschoolse opvang in Poppingawier (poppenwier) 9013

Ik kom graag u een handje helpen. ik heb veel werk ervaring. pas in grote gezinnen op. ik vindt dit erg leuk. graag hoor ik van u.

Mijn naam is Anke en ben 21 jaar oud. Ik ben op zoek om in de zomervakantie van 2018 op te passen, bepaalde dagen overdag of in de avonden. Mijn kwaliteiten zijn dat ik sociaal ben, behulpzaam en creatief. Ik doe graag leuke dingen met de kinderen, zoals bewegen, spelletjes, dagje weg en noem maar op.

Hallo, Ik ben Marije en ik ben 19 jaar. Ik ben bijna klaar met de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik heb ervaring met alle doelgroepen (0 tot 12 jaar). Ik vind het belangrijk dat ik de kinderen op een rustige, liefdevolle en veilige manier benader en inspeel op de behoefte van de kinderen. Groetjes Marije

Hallo ik ben silke 19 jaar uit Reduzum. ik heb net mijn opleiding helpende zorg en welzijn afgerond. heb veel stage gelopen op basisscholen en gastouder gezinnen. ik ben erg verantwoordelijk en zorg graag voor kinderen. heb in een aantal gezinnen opgepast met per gezin wel t/m 4 kinderen. ik zorg graag voor kinderen doe leuke dingen met ze maar ook ben ik duidelijk als het nodig is.