Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppas Noordwijk aan Zee, oppas 2202

Noordwijk, les principales villes

Oppasser Noordwijk Binnen
Oppasser Noordwijk
Lucia, baby sitter in Noordwijk aan zee

Ik ben een middelbare scholiere van 16 jaar oud en zit nu in 5VWO. Ik ben altijd al dol op kinderen geweest en pas al een aantal jaar op nichtjes, neefjes maar ook andere oppaskindjes. Ik heb ervaring met kinderen tussen de 0 en 7 jaar oud (luiers verschonen, eten geven, naar bed brengen etc.). Ik hou ervan om spelletjes te doen, te knutselen, boekjes voor te lezen en te spelen met kinderen. Ik vind het zelf altijd erg leuk om creatief bezig te zijn en ben dus ook graag met kinderen aan...
Rowan, baby sitter in Noordwijk aan zee

Ik ben Rowan en ik ben 18 jaar. Vanaf kleins af aan vind ik het al super leuk om met kinderen te spelen en op te passen. Ik zoek een oppasadres voor in de avonden en ik de weekenden. Ik paste regelmatig op mijn zusje toen zij kleiner was (op dit moment is zij 3 jaar) en ik paste vaak op kinderen uit de buurt. Ik doe graag leuke dingen met de kinderen zoals naar een speeltuin in de buurt of spelletjes spelen. Ik ben in bezit van een auto rijbewijs.

Ik ben Anna, 19 jaar en woon in Noordwijk. Ik studeer psychologie in Rotterdam, maar ben 4/5 dagen per week in Noordwijk. Ik heb hiervoor 3 oppasadressen gehad met kinderen van verschillende leeftijden (tussen 1 en 10 jaar). Ik spreek vloeiend Nederlands en Duits. Ik kan een beetje helpen in het huishouden en met huiswerk/leren.