Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppas Noordwijk Binnen, oppas 2201

Noordwijk, les principales villes

Oppasser Noordwijk
Oppasser Noordwijk aan Zee
Quirine, oppas in Noordwijk binnen 2201

Goedendag, Mijn naam is Quirine en ik ben een 17 jarige studente. Ik doe nu de opleiding Sociaal maatschappelijk dienstverlening in Leiden. Ik heb mij op deze site aangemeld omdat ik oppassen ontzettend leuk vind. Een jaar geleden heb ik al een aantal keer op een jongetje van 1 jaar gepast voor 2 keer per week maar dat is uiteindelijk stil gevallen, nu heb ik een ander oppasadres en dat bevalt me erg goed! Ik heb een goede band met dat kindje en ik kan het goed met hem vinden, we spelen ...
Felien, oppas in Noordwijk binnen 2201

Hoii ik ben felien Ik ben 15 jaar oud Ik zit in mijm examen jaar van 4 kader . Mijn hobby's zijn: Waterpolo Bakken Creatief bezig zijn Ik pas al op sins ik 13 was en doe het elke keer met Veel plezier ! Waar ik Vooral erg mee bezig Ben is dat het Gezzelig is en iedereen het leuk heeft! Tijdens de opas ben ik vooral erg creatief bezig met de kinderen en hou ik er van om spelletjes te doen!! Dit was ik in het kort ?
Isabel, babysitter in Noordwijk binnen

Hallo, ik Ben Isabel en ik ben 17 jaar oud. Ik woon in Noordwijk en ik zit nu op dit moment in 5 Havo en doe dit jaar eindexamen. Daarom heb ik extra tijd over en ik zou graag als bijbaantje willen oppassen omdat ik dat leuk vind om te doen! Ik pas vaak op bij mijn nichtjes en neefjes en heb hier alleen ervaring mee. Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan en ik zou graag willen oppassen op uw kinderen!
Marissa, baby sitter - 2201 Noordwijk binnen

Halo ik ben 13 jaar oud, en ben op zoek naar een oppas baan. Ik vindt het leuk om met jongere kinderen om te gaan en creatieve, sportieve, helpen en knutselen. Ik ben erg spontan, ik kan vooral werken in het weekend en op dinsdag middag.
Merel, oppas in Noordwijk binnen

Mijn naam is Merel ik ben 22 jaar en woon in Noordwijk. Ik werk nu 4 jaar in de kinderopvang en pas ook op bij ouders. Ik vind het leuk om activiteiten met de kinderen te ondernemen zoals knutselen buiten spelen en koken. Ook huishoudelijke taken zijn geen probleem.
Demi, baby sitter in Noordwijk binnen 2201

Hoi! Mijn naam is Demi , 17 jaar en ik ben dol op kinderen! Ik ben niet enorm ervaren, maar heb velen jaren opgepast op mijn kleinere zusje. Ik speel graag spelletjes, ik kan helpen met huiswerk, etc ;)

Beste ouder(s), Bent u op zoek naar een betrouwbare oppas voor bijvoorbeeld een vaste dag of avond in de week of voor wanneer u een lastminute afspraak heeft? Neem dan gerust contact met me op. Ik heb oppaservaring bij gezinnen van 1 tot 4 kinderen met de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Een gezonde maaltijd bereiden of het verrichten van kleine huishoudelijke taken zijn voor mij geen probleem. Ik hoor graag van u :)! Met vriendelijke groet, Jorina

Ik ben Jella en ik ben 17 jaar oud woonachtig in Noordwijk. Ik volg de opleiding verpleegkunde en zoek hiernaast nog een leuk oppas adress. Zelf heb ik op men neefje gepast en 1.5 jaar op een opaskindje van 2-4 jaar oud. ik hou ervan om lekker naar buiten te gaan bijv. Een speeltuin .