Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppas Yerseke, oppas 4400

Reimerswaal, les principales villes

Oppasser Stationsbuurt
Oppasser Rilland
Nikola, oppas - 4694 Scherpenisse

My name is Nikola , I have a 3 year old son , 23 years old. I live in Scherpenisse . Do not speak Dutch but still very wants to learn , speaking in Polish and English quite well . I love to dwell with the children , I chose options for small children due to lack of skills in Dutch . I like walks, music, movies, dance, singing but only in the shower :) Sometimes people feel, they must doing something.. I feel I must be mother and be with children.
Kayleigh, oppas in Sint-maartensdijk

Hey ik ben kayleigh en ik ben 19 jaar. Ik heb even een pauze van school en daardoor zou ik graag willen gaan oppassen. Ik doe de verpleegkundige opleiding, dus voor mensen zorgen zit erg in me. Ik heb nog geen ervaring, maar ben erg geïnteresseerd en gemotiveerd om het te leren! Ik ben elke dag beschikbaar. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, bakken, helpen met klusjes en om te spelen met de kinderen. Als u nog vragen heeft mag u me altijd een berichtje sturen!
Rosa, buitenschoolse opvang - 4696 Stavenisse

Ik ben een jonge energieke meid van 18 jaar die het erg leuk vind om met kinderen te werken. Heb afgelopen zomer daarom ook animatiewerk gedaan waarin je ook leert om verantwoordelijkheid te nemen voor kinderen. Daarom lijkt het me leuk u te helpen met het oppassen op uw kinderen. Ik ken dus de nodige activiteiten om te doen en kan ze helpen met hun huiswerk of als ze het leuk vinden om met ze muziek te maken, te knutselen of een leuke film kijken op de bank
Danique, buitenschoolse opvang in Sint-maartensdijk 4695

Hallo, Mijn naam is Danique, ik ben twintig jaar oud. Ik vind het erg leuk om op te passen. Ik heb vorig jaar januari mijn diploma behaald voor pedagogisch medewerker niveau 3, en ik heb dit jaar januari mijn diploma behaald voor persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen niveau 4. Op dit moment werk ik als invalkracht bij een kinderopvang. Maar daarnaast lijkt het me erg leuk om op te passen. Het werken met kinderen trekt mij erg aan, je hebt contact met de kinderen en kan ze helpen b...
Gretha, oppas in Krabbendijke

Nou ik ben een lieve oppas uw kind is hier welkom vanaf half 5 ben ik beschikbaar door de week en in het weekend de hele dag ik ben zelf 31 jaar en getrouwd mijn hobby's zijn met kinderen omgaan ik werk ook op een basisschool en ook nog in een suppermarkt .
Isabelle, babysitter - 4693 Poortvliet

Ik ben Isabelle is ben 15 jaar oud en woon in Poortvliet, ik hou heel erg van kinderen en kan oo goed met ze opschieten ik heb veel ervaring met de leeftijd 6-10 maar ook 2-5! Ik vind het heel leuk om leuke dinge met kinderen te doen zoals een spelletje spelen, koekjes bakken of een film kijken.
Tessa, buitenschoolse opvang in Yerseke 4401

Mijn naam is Tessa en ik woon in Yerseke. Ik ben 20 jaar en heb in september mijn toerisme opleiding niveau 4 afgerond. Hierbij ben ik ook deels opgeleid in de animatie sector en heb ik daar ervaring mee opgedaan tijdens mijn eerste stage in de Belgische Ardennen. Ik ben erg flexibel en vaak beschikbaar.
Noëlle, oppas in Kruiningen 4416

Hoiii allemaal, Mijn naam is Noëlle, ben 16 jaar oud en doe de opleiding Pedagogisch medewerker (werken met kinderen in de opvang). Zelf vind ik het super leuk om met kinderen om te gaan en daarom ben ik er ook voor aan het leren. Ik ben altijd bereikbaar op dit nummer Groetjes Noëlle
Cynthia, oppasser in Krabbendijke 4413

Hallo allemaal! Ik ben Cynthia en ik ben 20 jaar oud. Ik woon in Krabbendijke en ik studeer toerisme in Breda. Ik heb een opleiding tot animator niveau 4, en heb 3 keer 4 maanden stage gelopen op campings in het buitenland. Ik vind kinderen ontzettend leuk en ik wil graag bij u komen oppassen. Kinderen inspireren mij, en ik heb snel een klik met kinderen. Ik kan iedere avond, en heb vaak op woensdag vrij van school. Ook op vrije dagen en in de vakantie zou ik kunnen oppassen! Groetje...
Charissa, oppas - 4417 Hansweert

Ik ben Charissa, en ik doe de opleiding onderwijsassistent waar ik op mijn stage veel bezig ben met kinderen. Ik vind het geweldig om met kinderen bezig te zijn. Ik heb een aantal jaar op mijn achter neefje (4) en nichtje (7) opgepast in de weekenden. Ik ben een vrolijke, ondernemende en lieve oppas.
Shanaya, baby sitter in Hansweert

Hallo , Ik ben Shanaya, ik ben 16 jaar oud en ik woon in hansweert, ik vind het heel erg leuk om op kinderen te passen , ook help ik al vrijwilliger bij een jeugdsoos, ik pas regelmatig op mijn kleine neefje en ik heb het altijd heel leuk met hem! Groetjes !
Rosanne, oppas - 4424 Wemeldinge

Ik ben achttien jaar en ik heb dit jaar een tussenjaar. Daarom heb ik veel tijd om ook door de week op te passen. Ik heb redelijke ervaring met alle leeftijden. Ik kan helpen met huiswerk, ik speel spelletjes met de kinderen, ben oprecht geïnteresseerd in de kinderen en vriendjes en vriendinnetjes zijn geen probleem.
Corliene, oppas in Stavenisse

Ik ben Corliene, 26 jaar, single, kind van 2 jaar. Spw diploma op zak. Oudste van 7 kinderen, en veel ervaring met oppassen bij familie en vrienden. Ik ben sociaal, vind het heerlijk om met kinderen om te gaan, leuke dingen doen zoals knutselen, voorlezen, wandelen.

Hallo ik ben Roland Ben 20 jaar en woon in Kattendijke (gemeente Goes) Volg momenteel de BBL opleiding tot zorgassistent en werk daar voor op een basisschool in de kleuter groepen 3-6 jaar Het lijkt mij leuk om meer ervaring op te doen als oppas Erop uit gaan met de kids vind ik ook erg leuk naar bijv. de kinderboerderij of de speel tuin Wilt u meer weten neem dan contact met me op Met vriendelijke groet Roland

Hallo, ik ben Joëlle , ik doe de opleiding verzorgende IG, ik heb enige ervaring met oppassen, ik kom uit een groot gezin met negen kinderen en weet daarom wel van aanpakken. Ik zoek een leuk en gezellig oppasgezin waar ik in de avonden kan oppassen.

Ik ben Klara , Ben 19 jaar oud en woon bij mijn ouders, heb opleiding verkoper/parfumerie behaald, ik heb 4 broertjes en zusjes en ben oudste thuis, dus ik kan goed met kinderen omgaan,