Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Gastouder Bussum, gastouder 1400

Bussum, les principales villes

Ingeborg, gastouder in Baambrugge 1396

Goede dag ik ben Ingeborg en woon op een boerderij met koeien en kalfjes. Wij hebben een lieve en sociale hond die gewent is met kinderen. Op de boerderij hebben wij veel speelruimte zowel binnen als buiten. Mijn ervaringen heb ik opgedaan in het basis onderwijs (groep 1 en 2 als onderwijsassistente) en kinderopvang. Nu wil ik graag starten bij mij aan huis op de boerderij. Verder ben ik een actieve en vriendelijke gastouder die ook graag buiten speelt met de kinderen. Groetje...
Saskia, gastouder - 3738 Maartensdijk

Hola! Me llamo una chica de Holanda y quiero trabajar en España temporal. Me gustaría dominar la idioma mejor y me gustaría quedarse en la país. ¿Quiere darme este oportunidad? Estoy buscando un trabajo de una niñera, prefiero una lugar cerca de Barcelona ó Tarragona. Tengo un poco de experiencia, porque tengo tres hermanitos (un chico y una chica de ocho años y un chico de trece años). También me gusta llevarse con niños y ayudar.
Odette, gastouder - 1394 Nederhorst den berg

Ik woon met man en 2 jongens (14 en 16) in Nederhorst den Berg. 13 jaar ben ik met veel plezier gastouder voor kinderen van 0 t /m 4 jaar. Soms komen ook oudere broers of zusjes mee. Ieder kind is anders en het is fascinerend om te zien hoe ze zich ontwikkelen. Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig en thuis voelt, want dan kan hij zich het best ontwikkelen. En ik vind vooral de persoonlijke band die ik opbouw met een kind erg leuk.