Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Gastouder Zeist, gastouder 3700

Zeist, les principales villes

Gastouder Austerlitz
Gastouder Huis ter Heide
Rachel, gastouder in Zeist 3709

Ouders kunnen hun kinderen met een gerust hart bij mij laten, Ik vind het leuk om activiteiten te bedenken wat past bij het thema waar we het over hebben. We zullen veel knutselen, spelen, lezen en muziek maken. Ik werk met dagritmekaarten. Zo is voor mij en de kinderen de dagindeling duidelijk wat weer veel rust en regelmaat geeft. Ook bevorderd dit de zelfredzaamheid van het kind en kunnen ze zo op een leuke manier mee gaan in het ritme en programma. Ik ben een jonge moeder van twee kin...
Saskia, gastouder - 3738 Maartensdijk

Hola! Me llamo una chica de Holanda y quiero trabajar en España temporal. Me gustaría dominar la idioma mejor y me gustaría quedarse en la país. ¿Quiere darme este oportunidad? Estoy buscando un trabajo de una niñera, prefiero una lugar cerca de Barcelona ó Tarragona. Tengo un poco de experiencia, porque tengo tres hermanitos (un chico y una chica de ocho años y un chico de trece años). También me gusta llevarse con niños y ayudar.
Sella, gastouder in Soesterberg

Lieve ouders, Graag delen🍀 Ik het een aantal plekjes vrij in mijn opvang maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag (07:00 tot 17:00 andere tijden in overleg) Ik woon in soesterberg met een ruime tuin Welk lief kindje mag komen spelen en bij mij ontwikkelen? Voor meer informatie stuur gerust een berichtje Liefs Sella

Ik ben Nabila een lieve oppas en moeder van 2 kinderen. Ik ben gek op kinderen en we hebben altijd super veel plezier! Ik vind het belangrijk dat kind en ouders tevreden zijn aan het einde van de dag. Ik ben energiek en vind het heerlijk om kinderen continu te verademen te vermaken. Baby's vind ik geweldig, lekker vertroetelen!

Ik ben een lief spontane vrouwtje met een groote hard ik ben heel geduldig. Ik hou van kinderen ik ben zelf ook een moeder.van een kleine boofje .ik kan veel doen oppassen koken schoonmaken .ik doe het met pliezer en liefde .