Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppas Tubbergen, oppas 7650

Tubbergen, les principales villes

Oppas Geesteren
Oppas Haarle
Pien, oppas in Tubbergen

Hai, Mijn naam is Pien, ik ben 18 jaar en kom uit Tubbergen. Vorig jaar ben ik geslaagd voor mijn VWO diploma en ben daarna voor een half jaar vertrokken naar Australie. Hiervoor heb ik enkele jaren in de horeca bij Ribhouse Texas in Geesteren gewerkt en een tijdje in een callcenter in Almelo. Ik ben enthousiast en vrolijk en heb een stiekeme passie voor monopoly. Toen ik zelf klein was heb ik veel geknutseld en was verder altijd buiten te vinden, dit zijn dingen die je niet kunt mis...
Marlon, babysitter in Tubbergen 7651

Ik ben Marlon Ik ben 27 jaar Ik ben betrouwbaar, eerlijk, sociaal en flexibel Werken met kinderen is mijn passie. Ik vind het leuk om ze op een spelende manier wat te leren.

Hallo ik ben Susanne ik ben woonachtig in Tubbergen. Ik heb het altijd leuk gevonden om met kinderen te werken maar heb destijds voor een andere opleiding gekozen. Nu begint het toch te kriebelen om werk te zoeken in de oppas wereld. Ik vind het belangrijk om goed met de ouders te overleggen wat zij van mij verwachten en veel leuke maar ook leerzame dingen te doen met de kinderen. In een gesprek is alles beter te bespreken.