Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppasen Tubbergen, oppassen 7650

Tubbergen, les principales villes

Ouders Geesteren
Ouders Haarle

op 15/05/19 : in de ochtenden, om de kinderen naar school te brengen, en max twee middagen na school

op 24/01/18 : Lieve oppas die zelf ervaring met kinderen heeft, duidelijke regels stelt, misschien af en toe gezellig een spelletje speelt en het geen bezwaar vindt dat er soms vriendinnetjes komen spelen. Graag ook iemand die voor t avondeten zorgt.

op 27/03/17 : Ik ben 12 januari jl geopereerd. Maar naar 2 weken zijn er complicaties opgetreden. Nu ben ik al een heel stuk aangesterkt maar heb nog wel veel pijn. maar ik mag nog niet tillen/beuren. Mijn man moet overdag werken en vertrekt smorgens om 06:45 en is weer thuis om 16:45 en van 06:45 heb ik dan iemand nodig voor mijn kinderen. Vooral voor de jongste..

op 15/02/17 : Ivm dat ik werk in de zorg en mijn vriend in een winkel hebben we elke week andere dagen vrij en oppas nodig. Vaak om het weekend op de zaterdag oppassen kan evt. ook voorkomen dat het in een maand elke zaterdag is.

op 28/12/16 : Wij zijn op zoek naar een oppas die af en toe bij gelegenheid bij ons wil op passen.

op 21/11/16 : Wij zijn op zoek naar een ervaren en betrouwbare niet rokende oppas die af en toe bij ons zou willen oppassen. Wij hebben een dochter van net 2 jaar en vanaf januari ook een baby. Oppasmomenten zijn met name een keer s avonds (zodat wij even ergens wat kunnen gaan eten). Mocht het goed bevallen wederzijds dan misschien ook wel eens overdag een paar uurtjes.

op 25/12/15 : tweekinderen van driejaar twee ochtenden brengen en halen naar peuterspeelzaal (ochtend), s middags opvang thuis, baby opvang gehele dag thuis

op 05/11/15 : Een sportief iemand die liefste iets ouder is. Je gaat eten met de kinderen en trekt ze hun pyama aan. Niet roker.

op 09/07/15 : Wij zoeken een lieve gastouder voor onze kinderen. Onze kinderen zijn 6 (meisje), 10 (jongen) en 12 (meisje) jaar oud. De oudste gaat komend schooljaar naar het voortgezet onderwijs, dus zij zal minder aanwezig zijn. Voor de jongste 2 kinderen zoeken we op maandag en donderdag naschoolse opvang bij ons thuis. Eventueel kunnen we een van beide dagen ruilen met de dinsdag.

op 09/09/14 : Ik zoek iemand die op ma en di de kinderen uit school haalt, eten kookt en alvast met ze eet en ze naar sport brengt/haalt