Meer dan 350 000 personen raden top-oppas aan

Oppas Duivendrecht, oppas 1115

Ouder-Amstel, les principales villes

Oppasser Ouderkerk aan de Amstel Ouder-Amstel
Celine, buitenschoolse opvang in Muiden 1398

Dag iedereen! Allereerst zal ik mij even voorstellen. Ik ben Celine. Ik ben 19 jaar en woon in muiden. Momenteel volg ik de opleiding Hbo Pedagogiek. Tijdenw deze opleiding leer ik onder andere over de ontwikkelingen van kinderen en over verschillende stoornissen. Ik studeer thuis dus ik ben erg flexibel. Ook ben ik parttime aan het werk. Dit alles is goed te combineren. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden. Van een rondje lopen tot een avondje uitgaan. Tev...
Bibi, oppas in Amstelhoek 1427

Hallo lezer, Ik ben Bibi , ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Amstelhoek. Ik zit op het Cios in Haarlem en ik wordt daar opgeleid tot sportleraar. Tijdens mijn schoolcarriere heb ik al een aantal diploma's gehaald zoals ski leraar. Tijdens mijn stage in Oostenrijk heb ik een aantal weken lesgegeven aan jonge kinderen, en dit heb ik met plezier gedaan! Ik loop dit schooljaar stage in een zwembad, en ik wordt opgeleid tot zweminstructeur en als het goed is haal ik mijn papiertje volgende m...
Nina, babysitter in Vinkeveen

Ik ben Nina, 17 jaar en ik woon in Vinkeveen. Ik heb af en toe wel is opgepast op me nichtje, die 1 jaar oud is, en ook een keer op 3 kinderen rond de 3 jaar. Ik heb een creatieve geest, dus ik kan altijd wel wat verzinnen op het gebied van activiteiten. Ik zit al sinds mijn 5e op hockey bij HVM in Mijdrecht. Ik vind het leuk om boekjes voor te lezen aan kinderen, of gewoon gezellig spelletjes met ze te spelen.
Faye, oppas in Vinkeveen 3645

Mijn naam is Faye , ben 17 jaar en ik kom uit Vinkeveen. Ik pas regelmatig op bij verschillende kinderen bij mij in de buurt, ik kan goed met kinderen over weg en vind het gezellig en leuk om spelletjes met ze te doen of om voor te lezen. Ik ben over het algemeen erg zorgzaam, vriendelijk en spontaan. Ik pas vooral in de weekenden op in de avond omdat ik de rest van de week nog naar school ga. Ik kan ook wel koken als dat nodig is, simpele gerechten lukken me wel.
Masja, oppas in Waverveen 3646

Mijn naam is Masja , ik ben getrouwd, ik heb 1 dochter van 16 jaar en een hondje. Ik hou veel van wandelen en tuinieren. Aangezien mijn dochter steeds zelfstandiger wordt heb ik meer tijd voor andere dingen, zoals werken in de zorg en oppassen op kinderen. Ik ga graag met kinderen om en heb op school ook altijd met alle activiteiten meegedaan. Ik heb veel geduld en doe graag leuke dingen zoals bijv. met mooi weer lekker naar het park om te spelen of gezellig knutselen, ook kook ik graag ...
Lara, oppas - 1399 Muiderberg

Hallo, ik ben 13 jaar en heel enthousiast. Ik vind het echt heel leuk om met kinderen te spelen. Ouders bij wie ik al heb opgepast reageren altijd heel enthousiast en ik kan erg goed met kinderen omgaan. Kinderen kunnen snel aan mij wennen omdat ik erg spontaan en open ben. Hopelijk maak ik u net zo enthousiast als de voorafgaande gezinnen en ouders.

Mijn naam is Nora en ik ben 16 jaar oud. Ik zit nu in 4 vwo van het Willem de Zwijger college te Bussum, maar zelf woon ik in Driemond. Mijn hobby's zijn piano en hockey spelen. Ik heb nog niet heel veel ervaring, maar ben bereid om het te leren. Zelf kan ik heel goed met kinderen omgaan en vindt het dan ook heel leuk om op kinderen te passen.

Hi, Ik ben Marina, 14 jaar en opzoek naar een oppasadresje.

Moeder van 2 oudere kinderen, veel ervaring in kinderopvang, peuterspeelzaal, bso en onderwijsassistent. EHBO voor kinderen, geldig VOG. Beschikbaar op maandag hele dag. Avond of weekend in overleg.